locked
XBOX360, Onecare 2.0 and Vista64 (Media Center, Ultimate). RRS feed

  • Question

  • Hi folks,

    OneCare is trying to send messages to my xbox 360. Can someone give me a way to make it stop doing this?

     

    Log Name:      Media Center
    Source:        McrMgr
    Date:          8/14/2007 8:09:54 PM
    Event ID:      107
    Task Category: None
    Level:         Error
    Keywords:      Classic
    User:          N/A
    Computer:      ABRAXIS
    Description:
    An unauthorized window was detected while running the Windows Media Center Experience, 'WinSSIntro', with file name 'C:\Program Files (x86)\Microsoft Windows OneCare Live\WinSSIntro.exe'.
    Event Xml:
    <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
      <System>
        <Provider Name="McrMgr" />
        <EventID Qualifiers="0">107</EventID>
        <Level>2</Level>
        <Task>0</Task>
        <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
        <TimeCreated SystemTime="2007-08-15T02:09:54.000Z" />
        <EventRecordID>34675</EventRecordID>
        <Channel>Media Center</Channel>
        <Computer>ABRAXIS</Computer>
        <Security />
      </System>
      <EventData>
        <Data>WinSSIntro</Data>
        <Data>C:\Program Files (x86)\Microsoft Windows OneCare Live\WinSSIntro.exe</Data>
      </EventData>
    </Event>

    Wednesday, August 15, 2007 3:14 AM

Answers

All replies

  • It's Happening on Vista Ultimate 32bit system too. It's a Known issue as far as I know.  

     

    Wednesday, August 15, 2007 2:55 PM
  • I would suggest filing a bug on this. https://connect.microsoft.com/feedback/default.aspx?SiteID=168

     

    -steve

    Thursday, August 16, 2007 12:46 AM
    Moderator
  • bug filed

    BUG ID 293814

     

    Friday, August 17, 2007 4:54 PM
  • Thanks!

    -steve

     

    Monday, August 20, 2007 1:43 AM
    Moderator
  • Steve, any way you can check to see if this was fixed? The link for feedback is now missing from the site.
    Saturday, December 8, 2007 6:39 PM
  •  Stephenv1971 wrote:
    Steve, any way you can check to see if this was fixed? The link for feedback is now missing from the site.

    The bug still shows as Active, but that doesn't mean anything if it was transferred into the internal database and not updated on Connect. Are you still seeing the issue?

    -steve

    Tuesday, December 11, 2007 2:37 AM
    Moderator