locked
Microsoft CRM 2013 installation error RRS feed

  • Question

  • Hello all,

    I am trying to install CRM 2013 so we can deploy to users but when testing the install I am getting this error:

    "The installation has failed. Failed to find Watson installation file DW\watson.msi." Here is what is in the log file:

    08:03:26|   Info| Checking whether installer dw20shared.msi is locally available
    08:03:26|   Info| Local package for Microsoft Application Error Reporting not found
    08:03:26|   Info| Failed to find Watson installation file DW\watson.msi.
    08:03:26|   Info| No FWLink defined for Microsoft Application Error Reporting installer
    08:03:26|   Info| Uninitializing COM.
    08:03:26|   Info| Uninitialized COM.
    08:03:26|   Info| === Setup bootstrap logging started 3/27/2014 8:03:26 AM ===
    08:03:26|   Info| Bootstrap version: 6.0.0.302.
    08:03:26|   Info| User: aaa.
    08:03:26|  Error| Installation of Microsoft Dynamics CRM for Outlook failed.

    I have tried installing on both Office 2010 and 2013 with the same problem. I have no problem installing CRM 2011. Anyone else run into this and have found a solution?

    Thank you

    Thursday, March 27, 2014 12:22 PM

Answers

  • Are you trying to install CRM 2013 Server or the Outlook Client on a workstation?

    It seems that you are missing a part of the setup - Try re-downloading it from microsoft:

    http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40344

    • Proposed as answer by Adam Vero Thursday, March 27, 2014 4:13 PM
    • Marked as answer by STKTech Thursday, March 27, 2014 4:22 PM
    Thursday, March 27, 2014 2:00 PM

All replies

  • Are you trying to install CRM 2013 Server or the Outlook Client on a workstation?

    It seems that you are missing a part of the setup - Try re-downloading it from microsoft:

    http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40344

    • Proposed as answer by Adam Vero Thursday, March 27, 2014 4:13 PM
    • Marked as answer by STKTech Thursday, March 27, 2014 4:22 PM
    Thursday, March 27, 2014 2:00 PM
  • Are you trying to install CRM 2013 Server or the Outlook Client on a workstation?

    It seems that you are missing a part of the setup - Try re-downloading it from microsoft:

    http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40344


    We are trying to install CRM 2013 Outlook Client on a workstation. We also are packaging through SCCM so we needed to extract the files from the .exe which I did through 7zip. I did not include all the files when I extracted - only what we need to package. This worked with 2011.
    Thursday, March 27, 2014 3:01 PM
  • TZ00KI,

    I figured it out based off of your reply. I needed to put the dw20shared file in a separate folder called DW. Once I did that the file was located correctly and proceeded with the install. I appreciate you pointing me in the right direction.

    Thursday, March 27, 2014 3:17 PM