locked
The forum editor keeps adding a ton of goblegoop text throughout my message. I can't seem to edit it out. RRS feed

Answers

  • Lately this happens when really you just need to have your account verified. You need to post a request in the current verification thread here:

    https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/090972cb-b81f-498f-b718-948caca975c4/verify-account-41?forum=reportabug

    The current verification thread periodically changes, but is always a sticky thread at the top of this forum:

    https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/home?forum=reportabug

    I looked the threads in your profile and they appear fine to me. None is flagged as spam. The message you got is misleading. But you still need to request verification in the thread I linked.


    Richard Mueller - MVP Enterprise Mobility (Identity and Access)

    Saturday, July 21, 2018 12:18 PM
  • Also note if you use the browser grammarly add-on when composing or editing posts here then it will add invalid markup producing results similar below. So I'd disable the add-on when posting here.

    <g class="gr_ gr_916 gr-alert gr_spell gr_run_anim ContextualSpelling ins-del multiReplace" data-gr-id="916" id="916">ati</g> rn50 embedded chip

     

     

     



    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows Server] Datacenter Management

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees, and confers no rights.







    Saturday, July 21, 2018 12:36 PM

All replies

  • Lately this happens when really you just need to have your account verified. You need to post a request in the current verification thread here:

    https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/090972cb-b81f-498f-b718-948caca975c4/verify-account-41?forum=reportabug

    The current verification thread periodically changes, but is always a sticky thread at the top of this forum:

    https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/home?forum=reportabug

    I looked the threads in your profile and they appear fine to me. None is flagged as spam. The message you got is misleading. But you still need to request verification in the thread I linked.


    Richard Mueller - MVP Enterprise Mobility (Identity and Access)

    Saturday, July 21, 2018 12:18 PM
  • Also note if you use the browser grammarly add-on when composing or editing posts here then it will add invalid markup producing results similar below. So I'd disable the add-on when posting here.

    <g class="gr_ gr_916 gr-alert gr_spell gr_run_anim ContextualSpelling ins-del multiReplace" data-gr-id="916" id="916">ati</g> rn50 embedded chip

     

     

     



    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows Server] Datacenter Management

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees, and confers no rights.







    Saturday, July 21, 2018 12:36 PM