none
Brazilian forums strange behaviour RRS feed

  • Question

  • Starting this week we can't see the correct amount of answers and the status of questions when we access https://social.msdn.microsoft.com/Forums/pt-BR. Last week everything was normal, but since monday I can't easily find the new questions and follow users interaction.

    I think this is happening only for the Brazilian forums (even though I think the website location is the same). 

    Anything to do?


    Juliano Nunes - http://linkedin.com/in/julianonunes

    Lembre-se de clicar em "Votar como útil" e "Marcar como Resposta" caso tenha respondido sua dúvida.

    Remember to "Vote as Helpful" and "Mark as Answer" if your question has been answered.

    Wednesday, April 26, 2017 5:36 PM

Answers

  • I think the en-US forums only started acting normally in the last few hours. For a few days there were stretches of many hours (12 or more) where no activity showed up in any view. Are the Brazilan forums back to normal now? If not, the best course would be to email fissues [at] microsoft [dot] com.

    Richard Mueller - MVP Enterprise Mobility (Identity and Access)

    Wednesday, April 26, 2017 8:37 PM
    Moderator

All replies

  • I think the en-US forums only started acting normally in the last few hours. For a few days there were stretches of many hours (12 or more) where no activity showed up in any view. Are the Brazilan forums back to normal now? If not, the best course would be to email fissues [at] microsoft [dot] com.

    Richard Mueller - MVP Enterprise Mobility (Identity and Access)

    Wednesday, April 26, 2017 8:37 PM
    Moderator
  • The problem has been solved. Thank you Richard.

    Juliano Nunes - http://linkedin.com/in/julianonunes

    Lembre-se de clicar em "Votar como útil" e "Marcar como Resposta" caso tenha respondido sua dúvida.

    Remember to "Vote as Helpful" and "Mark as Answer" if your question has been answered.

    Friday, April 28, 2017 5:33 PM