locked
help xmo server json RRS feed

  • Question

  • i think i have developers app on xbox but i cant access and want to delete. im getting major lag and disconnects.

    5:15:37 am Jun 17th, 5:15:37 am Jun 17th, 5:15:37 am Jun 17th, 5:15:37 am Jun 17th, 5:15:37 am Jun 17th, 5:15:37 am Jun 17th, 5:15:37 am
    hg6d Info
    [XMO-SERVER][FAST-CGI] ~CFastCGIConnection(542): Delete FastCGI connection
    hg6d Debug
    xjson_clean(305): Clean JSON parser
    hg6d Info
    close(80): Close 'XMO' server connection: 112
    hg6d Debug
    onEvent(99): On connect
    hg6d Info
    CConnection(48): New 'XMO' server connection: 113, from ''
    hg6d Info
    [XMO-SERVER][FAST-CGI] CFastCGIConnection(525): New FastCGI connection
    hg6d Info
    [XMO-SERVER][FAST-CGI]

    Sunday, June 17, 2018 11:16 AM

Answers

All replies

  • 5:37 am Jun 17th, 5:15:37 am Jun 17th, 5:15:37 am Jun 17th, 5:15:37 am Jun 17th, 5:15:37 am Jun 17th, 5:15:37 am
    hg6d Debug
    [XMO-SERVER][SUPERVISOR] processStandardRequest(1286): Function 'virtual void xmo::CSupervisor::processStandardRequest(xmo::CRequest&)' called
    hg6d Debug
    [XMO-SERVER][SUPERVISOR] processRequest(1191): Function 'void xmo::CSupervisor::processRequest(xmo::CRequest&, uint32_t)' called
    hg6d Notice
    [XMO-SERVER][REQUEST] getXmoSessionTimeout(507): GET m_sessionTimeout = 600
    hg6d Debug
    [XMO-SERVER][REQUEST] restartSessionTimeout(263): Update session 4 for user [admin]. timeout = 600 seconds
    hg6d Debug
    [DEVICE-INFO-SMU] onGetSyslog(1172): Function 'void smu::deviceinfo::DeviceInfoSmu::onGetSyslog(const xmo::CObj&)' called
    hg6d Debug
    [DEVICE-INFO-SMU] syslog_tail(1022): Function 'int syslog_tail(char**)' called

    Sunday, June 17, 2018 11:23 AM
  • Hi GanjaBerry,

    Is this an app you have created or did you download it?

    Thank You,

    Brett

    Monday, June 18, 2018 7:25 AM
  • this is from my router logs sagecom...
    Monday, June 25, 2018 1:41 AM
  • Hi Ganjaberry170,

    We are moving your post to a more appropriate forum as this is not an Xbox Live related issue.

    Thank You,

    Brett

    Monday, June 25, 2018 7:15 AM
  • it only boots me when im connected to xbox live and ingame COd WW2. 

    Monday, June 25, 2018 8:33 AM
  • You can contact support for the game, Call of Duty WW II, here:

    https://support.activision.com/

    Otherwise, one of the forums here may help:

    http://www.xbox.com/en-US/FORUMS


    Richard Mueller - MVP Enterprise Mobility (Identity and Access)

    Monday, June 25, 2018 12:00 PM