locked
Dynamics crm Server error maifest files and report files RRS feed

  • Question

  • Does Any one seen issue on CRM Application Server where CPU usage increases drastically and server start generating thousands of manifest files and report files under C:\windows\temp directory??  

    can any one seen this sort of behavior and advice any assistance what could cause this issue??

    So far we have seen this behavior randomly occurring...

    Manifest files content are as below

    Version=131072
    UI LCID=1033
    UIFlags=3
    ReportingFlags=97
    LoggingFlags=0
    General_AppName=Microsoft CRM
    EventType=CRMScript
    Queued_EventDescription=CRMScript event.
    P1=7.0.2.53
    P2=/_common/global.ashx
    P3=8
    P4=anonymousharacterError
    FilesToKeep=
    FilesToDelete=C:\Windows\TEMP\report{d76758ac-ffbc-456c-aa29-ad8f3e85b48d}.xml|


    below is the report file content

    <CrmScriptErrorReport>
      <ReportVersion>1.0</ReportVersion>
      <ScriptErrorDetails>
       <Message>InvalidCharacterError</Message>
       <Line>8</Line>
       <URL>&#47;_common&#47;global.ashx&#63;ver&#61;-557505956</URL>
       <PageURL>&#47;main.aspx&#35;943504451</PageURL>
       <Function>anonymousharacterError</Function>
       <FunctionRaw>InvalidCharacterError</FunctionRaw>
       <CallStack>
        <Function>anonymousharacterError</Function>
       </CallStack>
      </ScriptErrorDetails>
      <ClientInformation>
       <BrowserUserAgent>Mozilla&#47;5.0 &#40;Windows NT 6.1&#59; WOW64&#59; Trident&#47;7.0&#59; SLCC2&#59; .NET CLR 2.0.50727&#59; .NET CLR 3.5.30729&#59; .NET CLR 3.0.30729&#59; .NET4.0C&#59; .NET4.0E&#59; rv&#58;11.0&#41; like Gecko</BrowserUserAgent>
       <BrowserLanguage>en-US</BrowserLanguage>
       <SystemLanguage>en-US</SystemLanguage>
       <UserLanguage>en-US</UserLanguage>
       <ScreenResolution>1920x1080</ScreenResolution>
       <ClientName>Web</ClientName>
       <ClienState>Online</ClienState>
       <ClientTime>2017-07-23T16&#58;32&#58;40</ClientTime>
      </ClientInformation>
      <ServerInformation>
        <OrgLanguage>1033</OrgLanguage>
        <OrgCulture>1033</OrgCulture>
        <UserLanguage>1033</UserLanguage>
        <UserCulture>3081</UserCulture>
        <OrgID>{E0E9D63C-03B4-4888-BA69-AF761118D04F}</OrgID>
        <UserID>{4B008A90-993A-E411-BF17-0050568B3B5C}</UserID>
        <CRMVersion>7.0.2.53</CRMVersion>
        <BuildFlavor>RELEASE</BuildFlavor>
      </ServerInformation>
    </CrmScriptErrorReport>
    

    Tuesday, July 25, 2017 12:43 PM

Answers

  • I finally figured out that we had user profile was corrupted, we end up resetting user profile on machine and it end up resolved this issue.
    • Marked as answer by Nicksoft2011 Friday, July 28, 2017 1:26 PM
    Friday, July 28, 2017 1:26 PM