locked
Microsoft HTML Help Workshop RRS feed

  • Question

  • Could not find a forum related to help files (might have missed it).

    Trying to get some nice looking buttons in my Help file. It seems when using the <a> tag inside a <button> does not work.

    does anyone know a work around?

    example code that does not work

    	<button>
    		<a href="ms-its:C:\ConnectionAdvice.chm::/Rheingold.htm"> VOLVO </a>
    	</button>

    with out the <button> element the link works fine like it should, but when nested into the button element the link fails to work. Does anyone know a solution or a work around to this? i really like the buttons i made ;\


    • Edited by xNucleuss Wednesday, February 24, 2016 8:14 PM
    Wednesday, February 24, 2016 8:13 PM

Answers

All replies

  • The Help System forum was retired but they suggest posting here now.

    https://social.msdn.microsoft.com/Forums/vstudio/en-US/home?forum=visualstudiogeneral

     

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.

    • Proposed as answer by Mike Laughlin Wednesday, February 24, 2016 9:07 PM
    • Marked as answer by Just Karl Monday, March 7, 2016 9:38 PM
    Wednesday, February 24, 2016 9:04 PM
  • Thanks Dave, I created a new thread in the suggested forum.
    Wednesday, February 24, 2016 9:55 PM
  • Sounds good, you're welcome.

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.

    Wednesday, February 24, 2016 9:56 PM