none
Technet Blogs Down

Answers

  • Just checked again and the problem is gone.  It is intermittent.

    It is a Microsoft error page.  It is happening on the Microsoft or MS distribution end.


    ¯\_(ツ)_/¯


    • Edited by jrv Saturday, November 16, 2013 3:06 PM
    • Proposed as answer by Pan Zhang Friday, November 22, 2013 3:20 AM
    • Marked as answer by Pan Zhang Saturday, November 23, 2013 12:32 AM
    Saturday, November 16, 2013 3:05 PM

All replies

  • Others have complained in the last week. For some reason, I have not had problems (even now), other than the recent slowness. We were alerted that the Wiki could be very slow this weekend, due to testing. I wonder if this might also affect the blogs.


    Richard Mueller - MVP Directory Services

    Saturday, November 16, 2013 2:42 PM
    Moderator
  • The error page has been coming up intermittently for "The Scripting Guys Blog" as well as other TechNet blogs.

    I have tried this from multiple ISPs and sites as sometimes it is a partner issue affecting only one ISP.


    ¯\_(ツ)_/¯

    Saturday, November 16, 2013 3:05 PM
  • Just checked again and the problem is gone.  It is intermittent.

    It is a Microsoft error page.  It is happening on the Microsoft or MS distribution end.


    ¯\_(ツ)_/¯


    • Edited by jrv Saturday, November 16, 2013 3:06 PM
    • Proposed as answer by Pan Zhang Friday, November 22, 2013 3:20 AM
    • Marked as answer by Pan Zhang Saturday, November 23, 2013 12:32 AM
    Saturday, November 16, 2013 3:05 PM
  • Well, we actually got this error report last week, after investigation, we haven't seen such issue since then.   

    Visual Studio Cloud Services
    Http://msdn.microsoft.com

    Friday, November 22, 2013 3:18 AM