none
Problem with Blogger account - Title not showing in Edit mode

    Question

  • I have been using Live Writer for a couple of years and never had this issue. I recently refreshed one of my blog's themes in Live Writer and all of a sudden, the Title does not show when in View>Edit mode. I removed all blog accounts and re-added them to see if the problem was with all accounts but all worked except this particular blogger account (I have 2 Sharepoint blogs and 2 blogger accounts). The other blogger account works fine.

    Basically if I turn off the option View>Edit Using Theme, I get a title field in the editing window. But if I use the blog theme, it disappears and I only get the body of the post showing. I have refreshed the theme numerous times but that didn't help. I have also manually deleted the blog themes from C:\Users\dbaldacchino\AppData\Roaming\Windows Live Writer\blogtemplates and refreshed once again, but that didn't solve the issue on this particular blogger account. Thanks in advance for any insight you might provide.

    Saturday, April 10, 2010 5:36 PM

All replies

  • Windows Live Writer doesn't always detect the themes correctly, and its terribly irritating to come across this issue.

    But you SHOULD still be able to use Windows Live Writer with those themes; you just need to make some manual adjustments. I've an article that are some options for Windows Live Writer users to try to help them with their theme issues.

         http://www.lehsys.com/2010/02/windows-live-writer-creating-a-custom-template/

    I hope this helps...

    Thanks,
    L. Henry Jr.
    http://www.lehsys.com

     

     

     

    • Proposed as answer by lehenryjr Saturday, April 10, 2010 10:44 PM
    Saturday, April 10, 2010 10:44 PM