locked
can't add a site on webmaster tools RRS feed

  • Question

  • Hi

    Our main site was blocked on live search. Since I saw no reason, I put a support request, and now I can see the site if i use site:acutron.net on search, in spite it is not indexed yet. msnbot was not crawling the site, now it is, i confirmed.

    put 7 sites on webmaster tools by xml verification method, but with the main site, no way. best thing i achieved was to list the site, but it says it cannot verify xml. xml is there and accessible via http. when i tried to delete the site and repeat the process, now i can't add it, says "
    The site address isn't valid." and http verification returns ok.

    URL: http://acutron.net

    HTTP status Code: 200 OK

    HTTP Conditional Get not enabled for the date selected
    HTTP Compression not enabled

    HTTP Headers:
    Keep-Alive: timeout=5, max=100
    Connection: Keep-Alive
    Transfer-Encoding: chunked
    Content-Type: text/html
    Date: Fri, 12 Sep 2008 17:18:07 GMT
    Server: Apache
    X-Powered-By: PHP/5.2.6

     What to do next? anybody has a clue?

    cheers

    Antonio
    Friday, September 12, 2008 5:20 PM

Answers

  • This is what I received when I went to your site:

     

     

    Parse error: syntax error, unexpected T_ECHO, expecting ',' or ';' in /home/acutron/public_html/index.php on line 29

    Friday, September 12, 2008 6:25 PM

All replies

  • This is what I received when I went to your site:

     

     

    Parse error: syntax error, unexpected T_ECHO, expecting ',' or ';' in /home/acutron/public_html/index.php on line 29

    Friday, September 12, 2008 6:25 PM
  • thank you for the information, which was used to correct the problem. In fact, I tried among other things in order to get the site right to msnbot/validation/whatsoever, i'm not sure anymore,  to insert a metafile entry. Nothing works, and the hurry and the need that i have to do some useful work because i don't live out of sites, i just use those to stay in touch has lead me into a small but killing php error.

    Well, let's face it, it's corrected now on our side, ad nothing works...I wish i was back in 1996, we are heading that way again, wot is killing creeping sites, everybody is turning to their neighborhood, as an example we had a block with hotmail, once again like in this case we are clean and we solved the problem easily, with support offering us trash #33 info, as we used to receive when we had a juicy dev contract  with microsoft. that's the reason we had to migrate to other more appealing landscapes, for free they offer us more support, and we reciprocate...that's life.

    and fyi i don't have the faintest idea why we were badly blocked. we had 4 domains directing with server-side script to the same site, in diff languages. Now we widthdrawed to 301 all to the same site as we explained in the support ticket. We don't have to explain further, it's an honest pro-audio development company existing since '83 and on the net since '97...hosting stuff for free like errantes.org. I'm puzzled.

    p.s. each time an edit is necessary in a hurry to a site i am possibly damaging the company's website, and i have to keep that in mind. is it worthwile to have such a fuss just because some more traffic on a site that does not live out of the internet air but of honest ground work? what is the importance of live search? 5%? no way, we appreciate it but...it's what  happens in our country when msnbot started to treat one of our 8 sites (the stray dog one, thanks!) in a fair way. I hate to say it, we are doing an academic exercize, but still, i want to do it!
    More and more we are resorting to mouth-to-mouth (email-to-email) promotion, over people knowing eachother, no spam, and it's working, more and more direct traffic, 80% in some cases!

    If anybody is from SF, will be there by the beginning of next month, cheers, guess where, at the Moscone, with the AES, i'm glued to those guys...



    Friday, September 12, 2008 10:04 PM
  • forget about it all, and thanks for the mumbo-jumbo, are ya in the NO area? I sure dig Dr. John...

    cheerio

    all of a sudden, everything is workin' now

    and all of a sudden, everything stopped working, maybe tomorrow is working...there were these 3 engineers in a car...
    one an electrical, one a mechanical and one a software...
    the car refused to go, then, mechanical says, we must check the injection pump (carburetor for the oldest...eheheh), electrical says nop, spark plugs must be checked and then software guy say, rubbish, we must exit and install ourselves inside again, enjoy, and this seems again to be the case., i'm exitin' cause i'm an electronic one but i've lost my way...

    cheers

    Antonio
    Friday, September 12, 2008 10:46 PM
  • My site is http://crickettamasha.googlepages.com

     

    All my 60 URLs are based on the above site. To give a few URLs:

     

    http://crickettamasha.googlepages.com/dhoni

    http://crickettamasha.googlepages.com/lalitmodi

    http://crickettamasha.googlepages.com/offspin

     

    I need to upload the verification file to the root directory that is http://crickettamasha.googlepages.com

    Since this is not an URL, the error 404 is coming. 

     

    I will be really grateful if somebody can help me. My site is already verified/authenticated by yahoo.

     

    Regards

     

    mausumi 

     

     

    Saturday, September 13, 2008 2:44 AM
  • good morning

    so i came back to start again, after trying both the xml and the metatag method (more adapted to situations where you can't ftp), with no result. So I erased the site from the list and i keep getting the "
    The site address isn't valid." when i try to add it. I won't retry again unless i'm directed to do it...All other sites continue fine...

    noticed that acutron.net has conditional get off and didn't
    generated an ETag value, with a php index, reverted to html, result is the same ("The site address isn't valid."). Other sites some say conditional get enabled some no, but all work fine

    acutron.net now reads:

    URL: http://www.acutron.net

    HTTP status Code: 200 OK

    HTTP Conditional Get not enabled for the date selected
    URL generates an ETag value:"ed0131-11fa-456c4be1d1b80"
    HTTP Compression not enabled

    HTTP Headers:
    Keep-Alive: timeout=5, max=100
    Connection: Keep-Alive
    Accept-Ranges: bytes
    Content-Length: 4602
    Content-Type: text/html
    Date: Sat, 13 Sep 2008 10:58:40 GMT
    ETag: "ed0131-11fa-456c4be1d1b80"
    Last-Modified: Sat, 13 Sep 2008 10:48:30 GMT
    Server: Apache


    additional question, when you have an url redirecting to another (301)should you add the redirecting url to the list as well?

    Please advise

    Best regards

    Antonio
    Saturday, September 13, 2008 10:29 AM
  • I had redirects to avoid duplicate content. Reconstructed .htacess from scratch and now it works...will see for how long. I'll keep you posted.

    cheers
    Monday, September 15, 2008 9:14 AM
  • The problem was definetely solved.
    Thursday, September 25, 2008 5:07 PM