none
What just happened to Last Reply..... RRS feed

  • Question

  • .... in the My Forums page?

    it's gone AWOL here (IE10/Win7) - none of the forums are showing Last reply details.

    [edit] it seems to be OK everywhere else? [/edit]


    Noel Paton | Nil Carborundum Illegitemi | CrashFixPC | The Three-toed Sloth
    No - I do not work for Microsoft, or any of it contractors.


    Friday, January 11, 2013 12:18 AM
    Answerer

Answers

All replies

  • I've reported it to the team and they should have it resolved soon.

    Sorry for any inconvenience caused.


    Life is one big road with a lot of signs.

    Friday, January 11, 2013 1:53 AM
  • No longer seeing who posted most recently to a forum when looking at my list of forums(screenshot below)


    If you want something you've never had, you need to do something you've never done.

    Everyone should take the time to mark helpful posts and propose answers!

    Answer an interesting question?
    Create a wiki article about it!

    My Technet Wiki Articles

    Friday, January 11, 2013 2:52 AM
  • I have the same problem. I'd like to have this info back.

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Friday, January 11, 2013 2:58 AM
    Moderator
  • I have the same problem. I'd like to have this info back.

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Me too, I find it very useful...

    If you want something you've never had, you need to do something you've never done.

    Everyone should take the time to mark helpful posts and propose answers!

    Answer an interesting question?
    Create a wiki article about it!

    My Technet Wiki Articles

    Friday, January 11, 2013 2:59 AM
  • Has this had a bug assigned yet?

    It's still an existing problem.


    Noel Paton | Nil Carborundum Illegitemi | CrashFixPC | The Three-toed Sloth
    No - I do not work for Microsoft, or any of its contractors.

    Tuesday, January 22, 2013 12:04 PM
    Answerer
  • I also have the same "problem" in the Technet version using IE9 on Win7.

    The following is my signature:

    Powershell Programmer & Advanced Lua Programmer

    Location: Switzerland

    Beside that, whenever you see a reply, you think is helpful, click "Vote As Helpful"! And whenever you see a reply being an answer to the main question of the thread, click "Mark As Answer" (if you opened the thread).

    I published the URL's for the icons in my signature.

    Please contact me, before reporting me, thank you.

    [string](0..21|%{[char][int]([int]("{0:d}" -f 0x28)+('577076797174-87661607769657424-8687168065964').substring(($_*2),2))})-replace' '

    Tuesday, January 22, 2013 12:07 PM