locked
XP SP2 failed to install RRS feed

  • Question

  •  

    Diagnostic Report (1.7.0069.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Genuine
    Validation Code: 0
    Online Validation Code: N/A
    Cached Validation Code: N/A
    Windows Product Key: *****-*****-BRVBB-38MQ9-3PMFT
    Windows Product Key Hash: 2V2VyxlfhiaCt/JkDzYQfiNOHMA=
    Windows Product ID: 55277-OEM-2111907-00106
    Windows Product ID Type: 2
    Windows License Type: OEM SLP
    Windows OS version: 5.1.2600.2.00010300.1.0.hom
    CSVLK Server: N/A
    CSVLK PID: N/A
    ID: {668171AF-AE3C-44AB-A261-97885B4D7107}(1)
    Is Admin: Yes
    TestCab: 0x0
    WGA Version: Registered, 1.4.410.0
    Signed By: Microsoft
    Product Name: N/A
    Architecture: N/A
    Build lab: N/A
    TTS Error: N/A
    Validation Diagnostic: 025D1FF3-171-1
    Resolution Status: N/A

    WgaER Data-->
    ThreatID(s): N/A
    Version: N/A

    Notifications Data-->
    Cached Result: N/A
    File Exists: No
    Version: N/A, hr = 0x80070002
    WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    OGA Data-->
    Office Status: 109 N/A
    OGA Version: N/A, 0x80070002
    Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    Office Diagnostics: FCEE394C-2920-80070002_025D1FF3-171-1

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control:
    Active scripting:
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting:

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{668171AF-AE3C-44AB-A261-97885B4D7107}</UGUID><Version>1.7.0069.0</Version><OS>5.1.2600.2.00010300.1.0.hom</OS><Architecture>x32</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-3PMFT</PKey><PID>55277-OEM-2111907-00106</PID><PIDType>2</PIDType><SID>S-1-5-21-3379357402-2837636899-3886223332</SID><SYSTEM><Manufacturer>HP Pavilion 061</Manufacturer><Model>DT065A-ABG a450a</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Phoenix Technologies, LTD</Manufacturer><Version>3.05 </Version><SMBIOSVersion major="2" minor="3"/><Date>20031125******.******+***</Date><SLPBIOS>HP PAVILION</SLPBIOS></BIOS><HWID>7E73304F01842052</HWID><UserLCID>0C09</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>AUS Eastern Standard Time(GMT+10:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>2</stat><msppid></msppid><name>Hewlett-Packard</name><model>Pavilion</model></SBID><OEM/><BRT/></MachineData>   <Software><Office><Result>109</Result><Products/></Office></Software></GenuineResults> 

     

    Friday, March 14, 2008 6:11 AM

Answers