locked
cant sdk example plug in working RRS feed

  • Question

  •  

    i am having trouble getting the pre account plugin example to work.

    All I get is an error that says "unable to load plugin type". If i change
    it from database to file i get "an error has occured"

    any ideas?

    my plugin developer register.xml is below -- didnt alter preaccount code in
    sdk at all

    <Register
    LogFile = "Plug-in Registration Log.txt"
    Server = "http://localhost:5555"
    Org = "myOrg"
    Domain = "VPC"
    UserName= "Administrator" >

    <Solution SourceType="0"
    Assembly="C:\plugindeveloper\bin\Debug\PreAccountPluginSample.dll">

    <Step
    CustomConfiguration = ""
    Description = "Pre Create Account Plugin"
    FilteringAttributes = ""
    ImpersonatingUserId = "B5397403-DD0B-41D6-9C43-0A16D26B73C5"
    InvocationSource = "0"
    MessageName = "Update"
    Mode = "0"
    PluginTypeFriendlyName = "PreCreateAccount"
    PluginTypeName =
    "Microsoft.Crm.Sdk.PreAccountPluginSample.PreAccountPluginSample"
    PrimaryEntityName = "account"
    SecondaryEntityName = ""
    Stage = "10"
    SupportedDeployment = "0" >

    <Images>


    <Image EntityAlias="PreImage" ImageType="0"
    MessagePropertyName="Target" Attributes="accountid" />

    </Images>
    </Step>
    </Steps>
    </Solution>
    </Register>
    Thursday, January 22, 2009 3:37 PM

Answers

  • Pre Create does not have an Image, try removing the image and see if it loads.
    I also suggest using the registration tool 2.2/2.1. It would have prevented you from adding an image to the pre create event.

     

     

    Thursday, January 22, 2009 3:50 PM

All replies

  • Pre Create does not have an Image, try removing the image and see if it loads.
    I also suggest using the registration tool 2.2/2.1. It would have prevented you from adding an image to the pre create event.

     

     

    Thursday, January 22, 2009 3:50 PM
  • thanks

     

    Thursday, January 22, 2009 5:06 PM
  • Im trying to update a field when it opens -- how can i make the plugin execute when the entity opens
    Thursday, January 22, 2009 5:23 PM
  • There is no Load event. The earliest message for a new entity is create.

    If this is an updated entity you can use the Retrieve message.

     

    Thursday, January 22, 2009 5:27 PM