locked
Report cannot be displayed: (rsProcessAborted) error RRS feed

  • Question

  • Dear all,

    I have installed CRM server 2011 on SERVER01 which si a DC
    The CRM database are installed on a remote Server on SERVER02

    Everything is ok except that when I try to execute a report from SERVER 01 CRM web interface I get the error :

    "Report cannot be displayed: (rsProcessAborted) error"

    and in event viewer I have :

    "Web service request SetDataSourceCredentials to Report Server http://solatys-fls/reportserver failed with SoapException. Error: An error has occurred during report processing. (rsProcessingAborted)

     

    I guess something related with report access but at which point should I check ?
    All my domain users should be able to run reports on the remote server

    thnaks for check list to solve it

    regards

    serge


    Your knowledge is enhanced by that of others.
    Wednesday, July 13, 2011 10:08 PM

All replies

  • Hi

    This error message is displayed if proper access has not been setup. two thigs you can check for:

    - Is Reporting Extensions installed on the server?

    - Are you using pre-created Active Directory groups, wherein the CRM installing user isn't a Domain controller.

    If you do not have reporting extensions installe,d kindly install it. You can find some infor here: http://xrmadventures.wordpress.com/2011/04/08/microsoft-crm-2011-report-authoring-extension-installation/

    If you have already installed reporting extensions, and it installed without any error, then you need to make sure that the machine on which SSRS is installed on is added to the following groups - PrivUserGroup and PrivReportingGroup

     

    Please try these steps and check if reports are working. Also, are you getting the list of out of box reports in CRM and are they working?

    Thanks and Regards

    AniMandal

    http://xrmadventures.wordpress.com

    • Proposed as answer by AniMandal Monday, July 18, 2011 7:40 PM
    Monday, July 18, 2011 7:40 PM
  • I have reporting server extension installed.
    Is there anything that could be related to DataSource setting in RSS which has not been done properly ?

    May me you could tell me setting you have for DataSource

    regards

    serge

     

    regards

    serge


    Your knowledge is enhanced by that of others.



    Thursday, July 21, 2011 6:30 PM