none
Edit bug is back! RRS feed

  • Question

  • Hi

    A while back we had a bug when a Moderator selected Edit on a post, the edit window would open, the text of the message would appear briefly and then disappear, leaving a blank message box. This behavior appears to be back since the interface update yesterday.

    Using IE8 on the Windows 7 ITPro Forums.

    Thanks,


    Ronnie Vernon MVP
    Thursday, March 4, 2010 7:55 AM

Answers

All replies

  • I always thought this was caused by an over-active Notebook Mousepad which seem to react just by moving your hand over it (a couple of inches over it at least) in order to type.

    I've seen it once since the font change (on that same notebook only) but I saw it equally often before.




    FAQ sites: (SP 2010) http://wssv4faq.mindsharp.com; (v3) http://wssv3faq.mindsharp.com and (WSS 2.0) http://wssv2faq.mindsharp.com
    Complete Book Lists (incl. foreign language) on each site.
    Friday, March 5, 2010 8:02 AM
  • Hi Mike

    Prior to this recent update, I had not seen this bug for at least 2 months? Now it's back to almost 100% of the time I click that Edit button.

    I always use a trackball, no portables, so the mousepad would not be an issue.

     

    Ronnie Vernon MVP
    Friday, March 5, 2010 9:30 AM
  • Ronnie,

    Are you still having the issue after our release last night? (3/18)

    Thanks.


    Forums Test Lead
    Friday, March 19, 2010 3:52 PM
  • Hi Don

    It is still happening, although it is happening less often. I edited 6 posts this morning and only one of them would not work.

    More information on this, in case this behavior matters.

    When I see this behavior and cannot edit a post, I can still right click the Edit button and select 'Open in a new tab' and the edit window opens in the HTML view where I can edit the message, although it is more difficult.

    Regards,


    Ronnie Vernon MVP
    Saturday, March 20, 2010 1:59 AM