locked
ABOUT SEU UP YOUR DOMAIN NAME HOME SERVER 2011 RRS feed

  • Question

  • I used repair then I got this

    The domain name is not set up
    TTo set up the domain pn the server Dashboard, click server settings, remote web access, and then click setup
    in the domain name section

    I login then

    I create a new domain  XXX.homeserver.com  ,then


    and connecting to Live services...........appears


    An error occurred while setting up your domain name

    The domain name was not set up for your server.Wait a few minutes
    and run the wizard again.

    An unexpected or unknow problem occurred.Please wait a few
    minutes, and then try agains.

     

    Tuesday, July 19, 2011 6:51 AM

Answers

  • Try synchronizing the time with time.windows.com via the "Internet Time Settings" this worked for me. I got it off another post.
    • Proposed as answer by created4success Tuesday, July 19, 2011 4:55 PM
    • Unproposed as answer by A.C.E Wednesday, July 20, 2011 12:53 AM
    • Marked as answer by A.C.E Wednesday, July 20, 2011 12:53 AM
    Tuesday, July 19, 2011 4:55 PM

All replies

  • I 've tried it but still responds

     

     

     

    An error occurred while setting up your domain name

    The domain name was not set up for your server.Wait a few minutes
    and run the wizard again.

    An unexpected or unknow problem occurred.Please wait a few
    minutes, and then try agains.

    Tuesday, July 19, 2011 9:51 AM
  • Try synchronizing the time with time.windows.com via the "Internet Time Settings" this worked for me. I got it off another post.
    • Proposed as answer by created4success Tuesday, July 19, 2011 4:55 PM
    • Unproposed as answer by A.C.E Wednesday, July 20, 2011 12:53 AM
    • Marked as answer by A.C.E Wednesday, July 20, 2011 12:53 AM
    Tuesday, July 19, 2011 4:55 PM
  • It's already connected  but I've click the website an errors message

    Internet explorer cannot display the webpage

     

    And then how to connect to mobile IPHONE , PHONE7 OR androi system

     

     

    Wednesday, July 20, 2011 12:56 AM
  • It took mine about 5 minutes and then it showed up.

     

    As far as mobile phones go there is an actual app for Windows Phone 7 that is out that I use and it works well.

    Other than that I would think the mobile browsers would work although I'm not sure.

    Wednesday, July 20, 2011 3:07 PM