locked
WGA incomplete due to Date & Time issue RRS feed

  • Question

  • Hello.  Here's what's copied from the diag that I ran.  I have no clue how to fix this because my date and time are set correctly.  This is a fresh install on a new HDD, validation ran without any problem.

     

    Diagnostic Report (1.7.0012.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Clock sync error
    Detailed Status: N/A
    Windows Product Key: *****-*****-HM84W-F74HG-CFF3G
    Windows Product Key Hash: Jo5Ghyso0+Clb7FmP6JeCTnTGtU=
    Windows Product ID: 76487-016-7683146-22529
    Windows Product ID Type: 5
    Windows License Type: Retail
    Windows OS version: 5.1.2600.2.00010100.2.0.pro
    ID: 8c4bea04-9ea0-498e-98dc-9381f259a666
    Is Admin: Yes
    AutoDial:
    Registry: 0x0
    WGA Version: Registered, 1.7.18.1
    Signed By: Microsoft
    Product Name: N/A
    Architecture: N/A
    Build lab: N/A
    TTS Error: N/A
    Validation Diagnostic: 63BB5E84-821-80004005_E2AD56EA-114-b010_E2AD56EA-115-0_BB5C1257-47-80004005_BB5C1257-52-80040207_78155E4D-218-80040207
    Resolution Status: N/A

    Notifications Data-->
    Cached Result: 10
    File Exists: Yes
    Version: 1.7.18.1
    WgaTray.exe Signed By: Microsoft
    WgaLogon.dll Signed By: Microsoft

    OGA Data-->
    Office Status: 109 N/A
    OGA Version: Registered, 1.6.21.0
    Signed By: Microsoft
    Office Diagnostics: B4D0AA8B-469-80070002

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>8c4bea04-9ea0-498e-98dc-9381f259a666</UGUID><Version>1.7.0012.0</Version><OS>5.1.2600.2.00010100.2.0.pro</OS><PKey>*****-*****-*****-*****-CFF3G</PKey><PID>76487-016-7683146-22529</PID><PIDType>5</PIDType><SID>S-1-5-21-1417001333-329068152-839522115</SID><SYSTEM><Manufacturer>NVIDIA</Manufacturer><Model>AWRDACPI</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Phoenix Technologies, LTD</Manufacturer><Version>6.00 PG</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="2"/><Date>20060418000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>E964369F01844066</HWID><UserLCID>0409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Pacific Standard Time(GMT-08:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM/></MachineData>   <Software><Office><Result>109</Result><Products/></Office></Software></GenuineResults> 

     

    Friday, March 30, 2007 6:34 AM

Answers

  • Wow, I guess it helps if you pay attention to the little details.  It seems that I was about a week off.  Lol, I thought it was the 22nd....it's the 29th.....
    Friday, March 30, 2007 6:53 AM