locked
VistaProduct key i typed was invalid RRS feed

  • Question

  • I've tried to go through the automated procedure using telephone but i can't even get a a ring tone . Here is the mga info:

     

    Diagnostic Report (1.7.0062.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Genuine
    Validation Code: 0
    Online Validation Code: 0x0
    Cached Validation Code: 0x0
    Windows Product Key: *****-*****-YVV87-JQJCG-YRH9D
    Windows Product Key Hash: GVUsSo9gXJKrtX0dQhsMwrvS8Jk=
    Windows Product ID: 89578-OEM-7215391-98875
    Windows Product ID Type: 8
    Windows License Type: COA SLP
    Windows OS version: 6.0.6000.2.00010300.0.0.003
    CSVLK Server: N/A
    CSVLK PID: N/A
    ID: {28815E77-1B4D-4638-B806-AB5DD0D8E891}(3)
    Is Admin: Yes
    TestCab: 0x0
    WGA Version: Registered, 1.7.59.1
    Signed By: Microsoft
    Product Name: Windows Vista (TM) Home Premium
    Architecture: 0x00000000
    Build lab: 6000.vista_gdr.070627-1500
    TTS Error:
    Validation Diagnostic:
    Resolution Status: N/A

    WgaER Data-->
    Grace Flag: 0x0
    Commit: N/A, hr = 0xc004f012
    Reboot Flag: 0x0
    ThreatID(s): N/A, hr = 0xc004f012
    Wgaer.exe Version: N/A, hr = 0x80070002
    Wgaer.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    Notifications Data-->
    Cached Result: N/A
    File Exists: No
    Version: N/A, hr = 0x80070002
    WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    OGA Data-->
    Office Status: 109 N/A
    OGA Version: Registered, 1.6.21.0
    Signed By: Microsoft
    Office Diagnostics:

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{28815E77-1B4D-4638-B806-AB5DD0D8E891}</UGUID><Version>1.7.0062.0</Version><OS>6.0.6000.2.00010300.0.0.003</OS><Architecture>x32</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-YRH9D</PKey><PID>89578-OEM-7215391-98875</PID><PIDType>8</PIDType><SID>S-1-5-21-821575896-1437950135-140705540</SID><SYSTEM><Manufacturer>Hewlett-Packard</Manufacturer><Model>Presario F500 (RY575EA#ABU)       </Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Hewlett-Packard</Manufacturer><Version>F.1C    </Version><SMBIOSVersion major="2" minor="4"/><Date>20070816000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>74303507018400FE</HWID><UserLCID>0809</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>GMT Standard Time(GMT+00:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM><OEMID>HPQOEM</OEMID><OEMTableID>SLIC-MPC</OEMTableID></OEM><BRT/></MachineData><Software><Office><Result>109</Result><Products/></Office></Software></GenuineResults> 

    Spsys.log Content: 0x80070002

     

    This system has recently been reinstalled due to hard drive failure and i've also installed extra RAM. Any help would be greatly appreciated, the warning says i only have two days left to resolve the issue.

    Regards , brimmers

    Sunday, November 4, 2007 2:23 PM

Answers

  • Hiya, thanks for replying, but i eventually worked out it was because i was trying to call on the wrong sort of telephone. I had to use one with the keys that are not on the actual handset. The matter is now resolved because i rang the number and sucessfully activated it. Regards and thanks, brimmers
    Saturday, November 10, 2007 1:20 AM

All replies

  • Hi Brimmer,

     

      "I've tried to go through the automated procedure using telephone but i can't even get a a ring tone"

     

    Where are you located and what phone number did Vista give you, to do the Phone Activation?

     

     

    I suggest trying to Activate by Phone, again. follow one of the below steps:

     

     

    a) If you have access to the Start button: Click the Start button, and type in "slui.exe 4" in the search field and then press the "Enter" key. This will bring up the Activate by Phone dialog window. Follow the steps provided by the window. The phone activation process should only take about 6 minutes.

     

    b) If you do not have access to the Start button: Reboot and login to Vista, a dialog window will come up. In that window, click the option "Access computer with reduced functionality". Once you do that, Internet Explorer or Firefox browser will open. In the address bar type "c:\windows\system32\slui.exe" press enter and follow steps to Activate over the Phone.

     

    Thank you,
    Darin Smith
    WGA Forum Manager

    Friday, November 9, 2007 10:39 PM
  • Hiya, thanks for replying, but i eventually worked out it was because i was trying to call on the wrong sort of telephone. I had to use one with the keys that are not on the actual handset. The matter is now resolved because i rang the number and sucessfully activated it. Regards and thanks, brimmers
    Saturday, November 10, 2007 1:20 AM
  • Hi Brimmers,

     

     

    Excellent, glad to hear it!

     

    Thanks,

    Darin Smith

    WGA Forum Manager

    Monday, November 12, 2007 6:49 PM