locked
views after new installation of mscrm 4.0 RRS feed

  • Question

  • Dear ALL

    i have installaed the mscrm 4.0 server to  new domain and i have re-import the organization as well everything is working fine except some views i have few saved views that does not work properly for example i have a views which has two condition on top level and one condition on related entity that does not work it says user authentication fails even log on to administrator .but it works when i remove one of the condition.... please help

    Monday, July 9, 2012 5:38 PM

Answers

  • anwar_addi,

    Please go through in case you have missed some thing while doing above activity :
    http://social.microsoft.com/forums/en-US/crmdeployment/thread/af5fe48e-c255-4a2d-af66-4ee7aff54d73/
    http://support.microsoft.com/kb/952934/en-us


    BR, Rishabh Mishra

    • Proposed as answer by Rishabh Mishra Monday, July 9, 2012 7:17 PM
    • Marked as answer by anwar_addi Friday, July 13, 2012 1:01 PM
    Monday, July 9, 2012 7:17 PM

All replies

  • anwar_addi,

    Please go through in case you have missed some thing while doing above activity :
    http://social.microsoft.com/forums/en-US/crmdeployment/thread/af5fe48e-c255-4a2d-af66-4ee7aff54d73/
    http://support.microsoft.com/kb/952934/en-us


    BR, Rishabh Mishra

    • Proposed as answer by Rishabh Mishra Monday, July 9, 2012 7:17 PM
    • Marked as answer by anwar_addi Friday, July 13, 2012 1:01 PM
    Monday, July 9, 2012 7:17 PM
  • hi Rishabh 

    no it is not in my case i have deployed the organization every thing working fine a part from the steps of saved views for some views if i remove one of the condition those worked fine a swell

    Monday, July 9, 2012 8:00 PM
  • anwar_addi,
    what I understand is, it is custom view in CRM org database.
    Please share few more details,
    - Condition that is creating problem?
    - views are created using which table?

    I assume that while importing organization you have taken care of mappng of users (or administrator).


    BR, Rishabh Mishra

    Tuesday, July 10, 2012 3:13 AM
  • yes during the importing i have taken care of users

    ok let me explain you again i have a view a saved view which has condition on top level means selected table in the view and also the related entity in the view the top herarchy of view has two condition and the related entity has one when i run the view that give me error of invalid user but when i remove one contion from top table lets say status condition then the views runs fine otherwise does not run 

    Tuesday, July 10, 2012 7:19 AM