none
Delays with new threads or new answers RRS feed

  • Question

  • Hi everybody,

    After today's fix was implemented I am seeing big delays in showing the most recent information. I am pressing F5 to view most recent information, but I am seeing still the old version of the forum and most recent replies (mine included) are not showing.

    Can you please fix this problem, as I rely on manual refreshing and checking the most recent information.


    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Friday, December 14, 2012 4:22 AM
    Moderator

Answers

All replies

  • One more problem - why am I seeing 'Last reply' on the threads that don't have replies yet? I don't think this was the behavior before. 

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Friday, December 14, 2012 4:37 AM
    Moderator
  • +1

    Regards,

    Vincenzo Di Russo
    Microsoft® MVP Windows Internet Explorer, Windows & Security Expert - since 2003.
    Moderator in the Microsoft Community and TechNet Forums
    My MVP Profile

    Friday, December 14, 2012 5:54 AM
    Moderator
  • There's currently an issue in the SSIS forum where the overview shows 0 replies for certain questions, although those questions do have replies.

    An example:


    MCSA SQL Server 2012 - Please mark posts as answered where appropriate.

    Friday, December 14, 2012 7:02 AM
  • Hi,

    this is true for other forums like the VB and c# forums too. The number of replies does not increase, the main-view does not contain the most up-to-date data.

    Regards,

      Thorsten

    Friday, December 14, 2012 8:05 AM
  • +1,

    This is true in case of Server General forum as well !

    Here are some of the sample threads

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/winservergen/thread/6d12a34b-c628-49c2-8bf9-a1326dfc7d23

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/winservergen/thread/a6360f56-0e6d-4498-b916-149fd9793e0a

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/winservergen/thread/89a75f50-d437-4848-9d9c-d669ab76a47a

    Even this shows 0 replies !

    http://social.microsoft.com/Forums/en-US/reportabug/thread/284af087-71fc-42e7-a08e-b9afa5fb200f


    Regards, Santosh

    I do not represent the organisation I work for, all the opinions expressed here are my own.

    This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees and confers no rights.

    Whenever you see a helpful reply, click on Alternate Text Vote As Helpful & click on Alternate Text Mark As Answer if a post answers your question.

    Friday, December 14, 2012 8:54 AM
  • It looks like the number of replies are not updating since some time earlier today.

    Steve

    Friday, December 14, 2012 11:27 AM
  • same here. Also, very long response times of the forum functions.

    Blog: http://bytecookie.wordpress.com

    Hilf mit und markiere hilfreiche Beiträge als "Hilfreich" und Beiträge die deine Frage ganz oder teilweise beantwortet haben als "Antwort".

    Friday, December 14, 2012 11:42 AM
  • Yes, probably I need to merge these 3 threads together, but I'll do this later.

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Friday, December 14, 2012 2:00 PM
    Moderator
  • I dont' know what "todays fix" was - perhaps it took care of the problems I've been having when posting. But given the issues were seeing that makes it almost impossible to use the forums, I'd say that it would be better to rollback the "fix" so that people can at least USE the forums, no matter how painful that's been...

    Cindy Meister, VSTO/Word MVP, my blog

    Friday, December 14, 2012 3:00 PM
  • Hi Cindy,

    I agree although posting indeed is very good now.

    I am wondering if it's possible to have everything fixed? Because when one problem is fixed, another one immediately appears.

    I suggest you and other participants in this thread to e-mail to fissues at microsoft dot com. I already did, the bug is logged, but perhaps when many people complain through e-mails, the fix will be applied sooner.


    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Friday, December 14, 2012 3:06 PM
    Moderator
  • Hi Naomi

    <<e-mail to fissues >>

    Done.

    <<I agree although posting indeed is very good now.>>

    Doesnt' do us a lick of good if there aren't any message to post TO...


    Cindy Meister, VSTO/Word MVP, my blog

    Friday, December 14, 2012 3:18 PM
  • +1 for delays: http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/whatforum/threads - I see zero replies on some threads, however the alert icon is shown for me where I already replied:

    Regards,

    Zoli

    Voting and marking answers still have issues: Unexpected Error, no Recognition Points for answers ...

    Friday, December 14, 2012 4:13 PM
  • I get errors when I attempt to mark "Proposed As Answer". Was that supposed to be fixed?


    Richard Mueller - MVP Directory Services

    Friday, December 14, 2012 4:47 PM
    Moderator
  • I am not sure if that was supposed to be fixed also, but I got the error myself today when I tried to mark Kalman's answer and I've seen many of my answers proposed without a history. Kevin had problem today marking my answer.

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Friday, December 14, 2012 4:56 PM
    Moderator
  • Yes, these are related and result from the fix we tried to implement. We are working on a resolution now.
    Friday, December 14, 2012 6:09 PM
  • The strange thing is that I remember merging this thread with the other one.

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Friday, December 14, 2012 6:14 PM
    Moderator
  • This should be resolved now. Please let us know if you are seeing any of this behavior still.

    Friday, December 14, 2012 8:01 PM
  • Would you be able to try now? A lot of the strange issues today are from caching. We believe this is now resolved. Please let me know if you are still having difficulties.

    Friday, December 14, 2012 8:04 PM
  • I just did again and it looks like the thread has been successfully merged now. I'll verify if the problem is indeed fixed after checking a few forums. I know I've been seeing some later posts relatively quickly, but few of the older posts were not showing. Let me re-check it.

    BTW, this took about 20+ seconds to save, but no error.


    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog


    Friday, December 14, 2012 8:17 PM
    Moderator
  • This seems to be resolved with one minor problem - after I posted a reply in a thread, it appears as 'Non read'. But this was not a behavior before.

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Friday, December 14, 2012 8:22 PM
    Moderator
  • New replies are ok, and the number of replies gets updated and last reply date correct. However, old threads with no new reply are not fixed (some still show no replies even though there are several). I assume threads get fixed as they get new replies.


    Richard Mueller - MVP Directory Services

    Friday, December 14, 2012 8:52 PM
    Moderator
  • Yes, I am seeing the same problem. I edited one reply hoping it will correct to total number of replies in another thread, but it didn't.

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Friday, December 14, 2012 9:30 PM
    Moderator
  • I may have spoken too soon. I just replied to this thread and it did not refresh the number of replies or the date of the last reply:

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/ITCG/thread/e48d4ac6-6ce8-4ed6-99ca-1c12ed9db185

    As of now, the Scripting Guy's main screen shows 6 replies (should be 7) and last reply is not mine, even after refresh:

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/ITCG/threads

    Maybe it takes awhile to refresh.


    Richard Mueller - MVP Directory Services

    Friday, December 14, 2012 9:37 PM
    Moderator
  • I see that problem also in that case.

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Friday, December 14, 2012 9:42 PM
    Moderator
  • No, it still happens:


    "A programmer is just a tool which converts caffeine into code"

    Saturday, December 15, 2012 7:05 AM
  • Yes, I just responded in the Profile forum, but I do not see my reply.

    Also, it took me about 30+ seconds to post.


    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog


    Sunday, December 16, 2012 2:24 AM
    Moderator
  • 24 minutes later my replies still didn't make into the top in this forum or in 'My Forums' or in 'My Forums Threads'



    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Sunday, December 16, 2012 2:48 AM
    Moderator
  • UPDATE: This one's a known issue and is being worked on.

    Thanks!


    Ed Price (a.k.a User Ed), SQL Server Customer Program Manager (Blog, Twitter, Wiki)

    Wednesday, December 19, 2012 3:06 AM
    Owner
  • Would this account for some very old postings... like 10 days old...  suddenly appearing? 

    We track our forum closely, and we are seeing some posts appear as if they are new that were completely unknown to us but they were posted days if not weeks ago.

    Here is an example...

    http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/roboticscommunity/thread/07580083-86c4-4a40-97c3-55439926cb83

    Here is another one:

    http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/roboticsdss/thread/32e2c3f0-75dd-4cb8-a2d1-ce553146ed2c

    Both did a pick-a-boo appearance after 10+ days of being posted.

    -Gershon

    Monday, January 14, 2013 11:44 PM