locked
SORRY THIS SITE HAS NOT BEEN SHARED WITH YOU RRS feed

  • Question

  • Hi everyone

    I have an issue regarding Project server 2013 (EPM 2013).Actually i created the users in active directory and delete them.Now add the users again but not all.Now when i created these users in pwa site(site settings->Users and groups).Then all users shown in PWA site.Means when users are not in Active directory then how they are shown in pwa site.And when i lo-gin in pwa site with these users,it shown me error"SORRY THIS SITE HAS NOT BEEN SHARED WITH YOU"

      Thanks

    Tuesday, April 16, 2013 7:23 AM

Answers

  • After you check the administrator is correctly set for the pwa instance, try the following:
    • Perform an IIS reset using the command :
    iisreset
    • Run the following command in Sharepoint 2013 Management Powershell (running as admin):
    Upgrade-SPProjectWebInstance –Identity "http://servername/pwa"
    Sunday, March 23, 2014 9:28 AM

All replies

  • Hello,

    Please can you try adding one of these users into one of the Project Server SharePoint groups again then ask that user to retest?

    Thanks

    Paul


    Paul Mather | Twitter | http://pwmather.wordpress.com | CPS

    Tuesday, April 16, 2013 7:56 AM
  • After you check the administrator is correctly set for the pwa instance, try the following:
    • Perform an IIS reset using the command :
    iisreset
    • Run the following command in Sharepoint 2013 Management Powershell (running as admin):
    Upgrade-SPProjectWebInstance –Identity "http://servername/pwa"
    Sunday, March 23, 2014 9:28 AM
  • Worked for me! Thanks!
    Sunday, September 28, 2014 1:11 AM