locked
RAID , users & computers RRS feed

  • Question

  • Hi,

    On my WHS 2011, with 2 1To HHD, I have tried to :

    -make a duplication of the 3 parttions of my HD

    -create a raid1 array on the motherbord

    Both installations have the same problem : the users and the computers disapear from the dashboard, and I have an error (Impossible to create a user, please try again or reboot) when I want to create a new user or a new computer. I also cannot connect with the remote access, neither from any computer of my network.

    The users are present in the user list of WHS in the system propreties.

    Any idea????

     

    Thanks

    regards

    Yves

    Tuesday, July 26, 2011 8:21 AM

All replies

  • You'll have the best chance of success if you:

    1. Wipe the disks you want to have in the mirror set.
    2. Configure your array using your HBA's BIOS tools.
    3. Supply drivers (Windows 7 64 bit by preference) during installation, per instructions in your HBA's manual.

    I'm not on the WHS team, I just post a lot. :)
    Tuesday, July 26, 2011 1:34 PM
  • Thank's. But the problem is not the installation, the problem is : once installed I cannot create an user, I cannot install the connector...

     

    Yves

    Tuesday, July 26, 2011 5:12 PM
  • And do you have network drivers installed?
    I'm not on the WHS team, I just post a lot. :)
    Tuesday, July 26, 2011 5:51 PM
  • Yes of course, otherwise I could not finish the installation.

    On my local network i can see the server and go into the dolders, but I have no users and from any computer cannot connect to yhe dashboard.

     

    Yves

    Wednesday, July 27, 2011 6:27 AM