locked
Any fix for 'Some updates were not configured'? RRS feed

  • Question

  • I have the problem I've seen quite a few people have where I see the 'Configure Live Mesh Remote Desktop' message. I click on it then get the 'Some updates were not configured' message & can't connect my conputer to Live Mesh running Vista.

    Just wondering if there are any way's around this? I've tried Live Mesh on XP & it works fine. With Vista I've tried it with an admin account, standard account, added it to the firewall exeptions etc. & still get the problem. I haven't touched UAC (it's on all the time).
    Sunday, September 14, 2008 3:46 PM

Answers

  • Hi,

    If you can collect the Live Mesh logs on that computer (instructions are in an Announcement at the top of the forums) and email them to lmprev@microsoft.com, we can take a look and try to help you out.

    Thanks,

    Ben.
    • Proposed as answer by Ben [Live Mesh] Monday, September 15, 2008 6:32 PM
    • Marked as answer by Jono.H Monday, September 15, 2008 6:43 PM
    Monday, September 15, 2008 6:32 PM

All replies

  • Hi,

    If you can collect the Live Mesh logs on that computer (instructions are in an Announcement at the top of the forums) and email them to lmprev@microsoft.com, we can take a look and try to help you out.

    Thanks,

    Ben.
    • Proposed as answer by Ben [Live Mesh] Monday, September 15, 2008 6:32 PM
    • Marked as answer by Jono.H Monday, September 15, 2008 6:43 PM
    Monday, September 15, 2008 6:32 PM
  • Thanks Ben I'll send the data.
    Monday, September 15, 2008 6:43 PM