locked
CRM 2011 Plugin Deployment Issue - Not able to integrate two plugin assemblies RRS feed

  • Question

  • Hi All,

    I am working in CRM 2011 application and was actually working on crm 2011 Plugins today.

    I Currently have two CRM projects going in parallel with each other, in both the projects we are making some changes to the Plugin solution like adding couple of new plugins in both the projects in different machines/Environments.

    Now, i would like to integrate both the projects in to one server and test them.

    For some reasons my plugin is not getting integrated, i am confused, is it because of the parallel development?

    Coz, as i told you before we have created couple of new plugins in both the environments, as a result our plugin assembly would have an impact on that. Do we have any solutions for this?

    Below is the xml file indicating the error.

    <Row ss:AutoFitHeight="0" type="Plugin Assembly">
    <Cell ss:StyleID="s137" name="Time">
    <Data ss:Type="String">
    02:18:00.77
    </Data>
    </Cell>
    <Cell ss:StyleID="s137" name="ItemType">
    <Data ss:Type="String">
    Plugin Assembly
    </Data>
    </Cell>
    <Cell ss:StyleID="s137" name="Id">
    <Data ss:Type="String">
    XXXX2011.Crm.Plugins, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebb9492b0f7ab54f
    </Data>
    </Cell>
    <Cell ss:StyleID="s137" name="Name">
    <Data ss:Type="String">
    XXXX2011.Crm.Plugins
    </Data>
    </Cell>
    <Cell ss:StyleID="s137" name="LocalizedName">
    <Data ss:Type="String">
    XXXX2011.Crm.Plugins
    </Data>
    </Cell>
    <Cell ss:StyleID="s137" name="OriginalName">
    <Data ss:Type="String"></Data>
    </Cell>
    <Cell ss:StyleID="s137" name="Description">
    <Data ss:Type="String"></Data>
    </Cell>
    <Cell ss:StyleID="s137" name="Status">
    <Data ss:Type="String">
    Failure
    </Data>
    </Cell>
    <Cell ss:StyleID="s137" name="ErrorCode">
    <Data ss:Type="String">0x8004418B</Data>
    </Cell>
    <Cell ss:StyleID="s137" name="ErrorText">
    <Data ss:Type="String">
    Plug-in assembly does not contain the required types or assembly content cannot be updated.
    </Data>
    </Cell>
    </Row>

    Please let me know if you have any idea on why this is behaving like this.

    Regard,

    Krishna

    Monday, March 10, 2014 9:40 AM