locked
Connector time out RRS feed

  • Question

  • Back up never goes beyond 50%. Using Windows 7 System event viewer the issue is Connector Software timeout to server.Log Name:      Application
    Source:        HomeServer
    Date:          12/5/2009 3:16:57 PM
    Event ID:      770
    Task Category: HomeBackup
    Level:         Error
    Keywords:      Classic
    User:          N/A
    Computer:      wilfred-pc
    Description:
    Backup set 10 on SERVER failed: Microsoft.HomeServer.Backup.Protocol.ProtocolException: Client / Server connection lost
       at Microsoft.HomeServer.Backup.Protocol.ReconnectableStream.TryReconnect(Int32 localGeneration)
       at Microsoft.HomeServer.Backup.Protocol.ReconnectableStream.WriteWithReconnect(Int32 count)
       at Microsoft.HomeServer.Backup.Protocol.ReconnectableStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
       at Microsoft.HomeServer.Common.Client.BinaryWriterEx.WriteFixed(Byte[] value)
       at Microsoft.HomeServer.Backup.Protocol.BackupProtocol.SendFileRecordHash(Int64 fileIndex, Byte[] hash)
       at Microsoft.HomeServer.Backup.BackupOp.BackupOperation.DoFileRecordPass()
       at Microsoft.HomeServer.Backup.BackupOp.BackupOperation.RunWithoutCatch()
       at Microsoft.HomeServer.Backup.BackupOp.BackupOperation.Run()
       at Microsoft.HomeServer.Backup.BackupOp.BackupSetOperation.RunWithoutCatch()
       at Microsoft.HomeServer.Backup.BackupOp.BackupSetOperation.Run()
    Event Xml:
    <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
      <System>
        <Provider Name="HomeServer" />
        <EventID Qualifiers="53247">770</EventID>
        <Level>2</Level>
        <Task>3</Task>
        <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
        <TimeCreated SystemTime="2009-12-05T20:16:57.000000000Z" />
        <EventRecordID>2423</EventRecordID>
        <Channel>Application</Channel>
        <Computer>wilfred-pc</Computer>
        <Security />
      </System>
      <EventData>
        <Data>10</Data>
        <Data>SERVER</Data>
        <Data>Microsoft.HomeServer.Backup.Protocol.ProtocolException: Client / Server connection lost
       at Microsoft.HomeServer.Backup.Protocol.ReconnectableStream.TryReconnect(Int32 localGeneration)
       at Microsoft.HomeServer.Backup.Protocol.ReconnectableStream.WriteWithReconnect(Int32 count)
       at Microsoft.HomeServer.Backup.Protocol.ReconnectableStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
       at Microsoft.HomeServer.Common.Client.BinaryWriterEx.WriteFixed(Byte[] value)
       at Microsoft.HomeServer.Backup.Protocol.BackupProtocol.SendFileRecordHash(Int64 fileIndex, Byte[] hash)
       at Microsoft.HomeServer.Backup.BackupOp.BackupOperation.DoFileRecordPass()
       at Microsoft.HomeServer.Backup.BackupOp.BackupOperation.RunWithoutCatch()
       at Microsoft.HomeServer.Backup.BackupOp.BackupOperation.Run()
       at Microsoft.HomeServer.Backup.BackupOp.BackupSetOperation.RunWithoutCatch()
       at Microsoft.HomeServer.Backup.BackupOp.BackupSetOperation.Run()</Data>
      </EventData>
    </Event>
    Saturday, December 5, 2009 9:03 PM

Answers

  • Sounds like a network issue, could be dropping a connection while backing up. Might need to try a new network driver, or card, or router.

    The other thing you could do is make sure your drives are 100% - chkdsk them all
    • Marked as answer by Wilfredjg Tuesday, December 8, 2009 1:01 AM
    Tuesday, December 8, 2009 12:37 AM