locked
MS CRM 4.0 Email Router - Load Data issue RRS feed

  • Question

  • Hello everyone,

    I met a problem.

    VPC Environment: MS CRM 4.0 x64 rollup3, Email router with rollup3

    I have configured the email router, and configured crm users to use email router for sending and receiving emails. And when I click the Load Data button, there is nothing returned, even any error message, it seems like there is no crm user configured to use email router.

    I made some tests like : I gave a wrong organization name, and it will return error message if I click the Load Data button.

    I enabled diagTool to trace plaform action, there is no error in log files

    And I have checked the following link:http://blogs.msdn.com/b/crm/archive/2009/01/08/troubleshooting-the-microsoft-dynamics-crm-e-mail-router.aspx

    • Make sure the account that is running the Microsoft CRM 4.0 E-mail Router Service is added to the PrivUserGroup Security Group in Active Directory.
    • The Account that is specified for the Access Credentials needs to be a CRM Admin User. If the Access Credentials are set to Local System then the computer Account needs to be a member of the PrivUserGroup Security Group in Active Directory.
    • Make sure the url is spelled correctly as it is case sensitive for the Organization Name.
    • DeploymentProperties table may have incorrect values if you have modified the port or hostheaders on your website. To update the DeploymentProperties table see http://support.microsoft.com/kb/950248

    I followed the kb(http://support.microsoft.com/kb/950248/en-us) to verify some values in configuration database, but it was not my case, mine is correct.

    Any help would be appreciated.

    Thanks


    Petit WU
    Tuesday, March 1, 2011 2:41 PM

Answers

  • Hi,

    A simple/silly question, but do your users have email addresses defined on their user records?

    Rob


    Microsoft Certified Technology Specialist (CRM) GAP Consulting Ltd.
    • Marked as answer by Junjie WU Wednesday, March 2, 2011 9:26 AM
    Tuesday, March 1, 2011 10:41 PM

All replies

  • Hi,

    A simple/silly question, but do your users have email addresses defined on their user records?

    Rob


    Microsoft Certified Technology Specialist (CRM) GAP Consulting Ltd.
    • Marked as answer by Junjie WU Wednesday, March 2, 2011 9:26 AM
    Tuesday, March 1, 2011 10:41 PM
  • Hello Rob,

    That's it!

    I forget to check this point. It is my cursoriness.

    Thank you very munch.


    Petit WU
    Wednesday, March 2, 2011 9:30 AM