none
VCRemote cannot debug my app RRS feed

  • Question

  • I can start the app, but fails to debug it.

    Device.installApp executing command: /usr/local/lib/node_modules/vcremote/node_modules/ios-deploy/build/Release/ios-deploy --id 355c4a7afbd0e98ac9596c146fa1d051e9b2b3fe --nostart --bundle "/Volumes/DATA/r/F/ITOOLS/Tralala/Tralala/ARM64/Debug//Tralala.app" --timeout 5
    Installed app on device: 'iPad'
    GET /projects/2df69712-b4b8-43f3-9ada-fc50ca3fa6b1/build/ce4ed9aa-f673-4c78-99cb-968e2dc5bb7c/install?ver=1.4.0&appName=Tralala.app 200 5856ms
    Debug Listener already listening
    GET /debug/appRemotePath?package=com.Tralala&deviceUdid=xxxx 404 38ms - 196b
    Unable to start debugging. Unexecpted failure trying to reach vcremote: NotFound

    It's getting a 404 when it tries to find the package.

    Tried

    brew uninstall ideviceinstaller
    brew uninstall libimobiledevice
    brew install --HEAD libimobiledevice
    brew link --overwrite libimobiledevice
    brew install --HEAD  ideviceinstaller
    brew link --overwrite ideviceinstaller
    sudo rm -rf /var/db/lockdown/*

    but ideviceinstaller is able to find my device.


    Michael

    Friday, July 12, 2019 7:54 AM

All replies

  • Hi,

    Thank you for posting here.

    This forum is about c++ development. According to your issue, I suggest you should post on support team of VCRemote for better support. And this thread will be moved to Off-Topic Posts.

    Best Regards,

    Jeanine Zhang

    Friday, July 12, 2019 9:41 AM