none
My post was moved to Microsoft Azure > Azure Backup forum but that forum is not accessable or doesn't exist and I need help!

    Question

  • I had the post below moved to

     >  Azure Backup

    But that forum does not exist in any drop down list to ask a question or add to my forums list and no way to access that forum directly.

    I originally post it to Azure Storage forum.

    Can anyone help with the following azure backup service failure without just moving the post to a non-existing forum?

    "cbengine.exe Application Error"

    I have a windows 2012 Standard server running with the Azure Recovery services and Azure Backup agent installed on the server. About once a week the backup fails with no error msg. Other times I get the following errors below. How can I track down and fix this problem.

    Log Name:      Application
    Source:        Application Error
    Date:          2/18/2015 3:01:20 AM
    Event ID:      1000
    Task Category: (100)
    Level:         Error
    Keywords:      Classic
    User:          N/A
    Computer:      HLA2012
    Description:
    Faulting application name: cbengine.exe, version: 1.0.8236.0, time stamp: 0x52442be2
    Faulting module name: HypervVhdHelper.DLL, version: 1.0.8236.0, time stamp: 0x52442dac
    Exception code: 0xc0000005
    Fault offset: 0x0000000000006ae7
    Faulting process id: 0x2584
    Faulting application start time: 0x01d04b4f1490c66e
    Faulting application path: C:\Program Files\Windows Azure Backup Agent\bin\cbengine.exe
    Faulting module path: C:\Program Files\Windows Azure Backup Agent\bin\HypervVhdHelper.DLL
    Report Id: 525dfd3b-b744-11e4-9433-00505601051a
    Faulting package full name:
    Faulting package-relative application ID:
    Event Xml:


    Thank you Morris

    Thursday, February 26, 2015 3:21 PM

Answers

All replies