none
Error "ended with the code -1073741819".

All replies

  • Hi MaksSsS,

    Actually no enough information for us to provide solution for this issue, if possible, please share us the detailed information.

    (1) Which kind of app did you debug? Do you get any compiled error or warning except the one you shared? You could view the output or error list window, check it again.

    (2) Does it have this issue in other VS machine? Does it work well before?

    (3) You'd better to debug your app with breakpoints, and then enable the exception settings, maybe you could get much more detailed information.

    Of course, if possible, you could share us a simple sample, so we could really repro this issue in our side.

    Best Regards,

    Jack


    MSDN Community Support
    Please remember to click "Mark as Answer" the responses that resolved your issue, and to click "Unmark as Answer" if not. This can be beneficial to other community members reading this thread. If you have any compliments or complaints to MSDN Support, feel free to contact MSDNFSF@microsoft.com.

    Thursday, November 01, 2018 1:44 AM
    Moderator
  • Thanks for the help.
    (1) Debug normal “Hello world” in C ++.

    #include <iostream>

    int main ()
    {
    std :: cout << "Hello World! \ n";
    }

    I have not received any errors except this one. (and in advance)
    And so: “Error: MSB6006,“ CL.exe ”, ended with the code -1073741819, ConsoleApplication1, H: \ Programs \ Visual Studio \ Common7 \ IDE \ VC \ VCTargets \ Microsoft.CppCommon.targets, line 314"

    (2) Another version is not installed - another interferes, no utility removes it, you must use it. 2 weeks ago everything was great.

    (3) With breakpoints, it does not even reach the code of the program itself - in Visual Studio files.


    Thursday, November 01, 2018 11:39 AM
  • See https://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/92f96eba-1838-4d38-bb31-f861ce8f2dae/msb6006-8220clexe8221-exited-with-code-1073741819?forum=vcgeneral

    In that case the user's CL.exe was infected by a virus.

    I suggest that you check your system by running several reputable antivirus scanners.

    Thursday, November 01, 2018 1:47 PM
  • Thanks, I will try.
    Sunday, November 04, 2018 1:20 PM
  • Thanks for RLWA32's help.

    Hi MaksSsS,

    If you get any latest information, feel free to let us know.

    Best Regards,

    Jack


    MSDN Community Support
    Please remember to click "Mark as Answer" the responses that resolved your issue, and to click "Unmark as Answer" if not. This can be beneficial to other community members reading this thread. If you have any compliments or complaints to MSDN Support, feel free to contact MSDNFSF@microsoft.com.

    Monday, November 05, 2018 3:13 AM
    Moderator