locked
why does WGA want to re-install every login RRS feed

  • Question

  • I keep getting a "Windows Update Notification" that a new WGA is ready for installation, which I then install, but the notification re-appears ojn the following day. I have installed WGA 10 times this month and it still wants to re-install everytime I log in.

     

    Here is my report form the WGAdiag:

     

    Diagnostic Report (1.7.0012.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Genuine
    Detailed Status: N/A
    Windows Product Key: *****-*****-J7VVB-GW86B-4XR7M
    Windows Product Key Hash: Zo9XMUAwmUYyKFxmquXKlfqy0rI=
    Windows Product ID: 55274-OEM-2213805-00992
    Windows Product ID Type: 3
    Windows License Type: OEM System Builder
    Windows OS version: 5.1.2600.2.00010100.2.0.pro
    ID: 6024c050-92e1-419f-95fc-ce6268b66426
    Is Admin: Yes
    AutoDial: Yes
    Registry: 0x0
    WGA Version: Registered, 1.5.723.1
    Signed By: Microsoft
    Product Name: N/A
    Architecture: N/A
    Build lab: N/A
    TTS Error: N/A
    Validation Diagnostic:
    Resolution Status: N/A

    Notifications Data-->
    Cached Result: 0
    File Exists: Yes
    Version: 1.7.18.5
    WgaTray.exe Signed By: Microsoft
    WgaLogon.dll Signed By: Microsoft

    OGA Data-->
    Office Status: 100 Genuine
    OGA Version: Registered, 1.6.21.0
    Signed By: Microsoft
    Office Diagnostics: 7E90FEE8-169-80004005_B4D0AA8B-513-80004005

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>6024c050-92e1-419f-95fc-ce6268b66426</UGUID><Version>1.7.0012.0</Version><OS>5.1.2600.2.00010100.2.0.pro</OS><PKey>*****-*****-*****-*****-4XR7M</PKey><PID>55274-OEM-2213805-00992</PID><PIDType>3</PIDType><SID>S-1-5-21-1454471165-1788223648-725345543</SID><SYSTEM><Manufacturer>System Manufacturer</Manufacturer><Model>Product Name</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Phoenix Technologies, LTD</Manufacturer><Version>6.00 PG</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="3"/><Date>20040927000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>9CDB31D701846063</HWID><UserLCID>0409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Canada Central Standard Time(GMT-06:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM/></MachineData>   <Software><Office><Result>100</Result><Products><Product GUID="{91110409-6000-11D3-8CFE-0050048383C9}"><LegitResult>100</LegitResult><Name>Microsoft Office XP Professional</Name><Ver>10</Ver><Val>96ED5F559EAABA2</Val><Hash>KC0MLUE/OA7YUjAsdiYb4pRXWTA=</Hash><Pid>54186-754-2757932-17601</Pid><PidType>1</PidType></Product></Products></Office></Software></GenuineResults> 

     

    Tuesday, April 24, 2007 1:03 AM

Answers

  • Have you received any error codes?

     

     

    Stephen Holm, MS
    WGA Forum Manager

    Wednesday, June 13, 2007 11:25 PM