locked
MGA Validation came back good, but can't get templates RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I installed MS Office on my PC and I was trying to open a new template in Word, and it gave me an error saying I do not have a Genuine  Product.  I know my product IS genuine, and I ran MGA Diagnostics.  The result was as follows:

    Diagnostic Report (1.9.0006.0):

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{11C5406A-4D75-4D34-BC0E-25A692AB528F}</UGUID><Version>1.9.0006.0</Version><OS>6.0.6001.2.00010300.1.0.003</OS><Architecture>x32</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-2TB37</PKey><PID>89578-OEM-7332157-00056</PID><PIDType>2</PIDType><SID>S-1-5-21-4253130518-1278755206-3987435429</SID><SYSTEM><Manufacturer>LENOVO</Manufacturer><Model>INVALID   </Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>LENOVO</Manufacturer><Version>06CN32WW</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="4"/><Date>20080624000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>3F313507018400FA</HWID><UserLCID>0409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Eastern Standard Time(GMT-05:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM><OEMID>LENOVO</OEMID><OEMTableID>CB-01   </OEMTableID></OEM><GANotification/></MachineData><Software><Office><Result>100</Result><Products><Product GUID="{91120000-002F-0000-0000-0000000FF1CE}"><LegitResult>100</LegitResult><Name>Microsoft Office Home and Student 2007</Name><Ver>12</Ver><Val>C1182C54EE63724</Val><Hash>KQb2gCrGZ4FAlaPtEQFxTS86LIE=</Hash><Pid>81602-914-5871941-68157</Pid><PidType>1</PidType></Product><Product GUID="{91120000-0031-0000-0000-0000000FF1CE}"><LegitResult>100</LegitResult><Name>2007 Microsoft Office system</Name><Ver>12</Ver><PidType>19</PidType></Product></Products><Applications><App Id="15" Version="12" Result="100"/><App Id="16" Version="12" Result="100"/><App Id="18" Version="12" Result="100"/><App Id="19" Version="12" Result="100"/><App Id="1A" Version="12" Result="100"/><App Id="1B" Version="12" Result="100"/><App Id="A1" Version="12" Result="100"/></Applications></Office></Software></GenuineResults>  



    How do I get this to work?  Any help would be appreciated.

    Thanks,
    J.
    Wednesday, January 28, 2009 10:12 PM

Answers

  • JAlfano,

    Pleae re run and post the full MGA Diagnostic the Office Genuine Advantage site http://social.microsoft.com/Forums/en-US/genuineoffice/threads/.  Also please provide us with all information surrounding the error saying your product is non-genuine. Were you provided a link indicating how to get genuine and how to purchase a genuine kit?

    Thank you

    Stephen

     


    Stephen Holm
    • Marked as answer by Stephen Holm Wednesday, January 28, 2009 10:52 PM
    Wednesday, January 28, 2009 10:51 PM