locked
Clock Sync Error RRS feed

  • Question

  • Hi there,

    I am having the same problem,

    I get this

    Diagnostic Report (1.9.0006.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Clock sync error
    Validation Code: 10
    Online Validation Code: N/A
    Cached Validation Code: N/A
    Windows Product Key: *****-*****-P3F3J-WBWJV-7MVQ3
    Windows Product Key Hash: E/0ZsaX8VpUuB6RwsErQLDKxF+Q=
    Windows Product ID: 76487-OEM-2211906-00865
    Windows Product ID Type: 2
    Windows License Type: OEM SLP
    Windows OS version: 5.1.2600.2.00010100.2.0.med
    ID: {FC7E3B76-52CA-4AB6-A0E4-03D4C46EED30}(3)
    Is Admin: Yes
    TestCab: 0x0
    WGA Version: Registered, 1.9.9.1
    Signed By: Microsoft
    Product Name: N/A
    Architecture: N/A
    Build lab: N/A
    TTS Error: N/A
    Validation Diagnostic: 025D1FF3-231-1_E2AD56EA-765-d003_E2AD56EA-766-0_E2AD56EA-134-80004005
    Resolution Status: N/A

    WgaER Data-->
    ThreatID(s): N/A
    Version: N/A

    WGA Notifications Data-->
    Cached Result: N/A, hr = 0x80070002
    File Exists: No
    Version: N/A, hr = 0x80070002
    WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    OGA Notifications Data-->
    Cached Result: N/A, hr = 0x80070002
    Version: N/A, hr = 0x80070002
    WGATray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    OGAAddin.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    OGA Data-->
    Office Status: 109 N/A
    OGA Version: Registered, 1.6.28.0
    Signed By: Microsoft
    Office Diagnostics: 025D1FF3-231-1

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{FC7E3B76-52CA-4AB6-A0E4-03D4C46EED30}</UGUID><Version>1.9.0006.0</Version><OS>5.1.2600.2.00010100.2.0.med</OS><Architecture>x32</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-7MVQ3</PKey><PID>76487-OEM-2211906-00865</PID><PIDType>2</PIDType><SID>S-1-5-21-3040430320-2747798845-1673962031</SID><SYSTEM><Manufacturer>Acer            </Manufacturer><Model>Aspire 5610     </Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Acer</Manufacturer><Version>V3.03</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="33"/><Date>20061110000000.000000+000</Date><SLPBIOS>AcerSystem ,AcerSystem </SLPBIOS></BIOS><HWID>579C3207018400EE</HWID><UserLCID>0C09</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>W. Australia Standard Time(GMT+08:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>2</stat><msppid></msppid><name>Acer Inc.</name><model>AcerSystem</model></SBID><OEM/><GANotification/></MachineData>   <Software><Office><Result>109</Result><Products/><Applications/></Office></Software></GenuineResults> 

    Licensing Data-->
    N/A

    HWID Data-->
    N/A

    OEM Activation 1.0 Data-->
    BIOS string matches: yes
    Marker string from BIOS: 1FF90:Acer Incorporated
    Marker string from OEMBIOS.DAT: AcerSystem ,AcerSystem

    OEM Activation 2.0 Data-->
    N/A



     

    As well.... http://www.microsoft.com/Genuine/diag, and following all of the steps DOES NOT WORK.... i repeat... DOES NOT WORK...

    What else can be done?

    • Split by Stephen Holm Tuesday, February 10, 2009 7:14 PM Splitting your post and creating a separate thread. Stephen
    Tuesday, February 10, 2009 7:17 AM

Answers

  • Good Morning Scott B01

    Thank you for visiting our forums :-).  I split your posting from the other thread in order to focus attention to your problem. First I recommend for you to set the time and date in your systems BIOS. Save the time and date settings then restart your system then try to revalidate. Post back and let us know if the problem is resolved Scott.


    Thank you,

    Stephen
    Stephen Holm
    • Marked as answer by Stephen Holm Monday, February 16, 2009 11:12 PM
    Tuesday, February 10, 2009 7:24 PM