none
Thread reply, Submit freeze

    Question

  • I usually reply to threads from a threads-list-view where I just expand-carat the thread and reply, after typing in reply click Submit then the Submit / Cancel buttons freeze unrecoverably but at least it does leave in a state where the reply text can be copied to clipboard and then I usually just open thread in single-thread view, paste and complete reply. This now happens about one in three replies and appears to be new issue for me since 4/1/2014 update.

     

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.


    Wednesday, April 9, 2014 12:46 AM
    Moderator

Answers

All replies

  • Does this happen on those threads that have too many replies? Or this might happen on every thread?


    Alexis Zhang

    http://mvp.support.microsoft.com/profile/jie
    http://blogs.itecn.net/blogs/alexis

    |I usually reply to threads from a threads-list-view where I just expand-carat the thread and reply, after typing in reply click*Submit* then the *Submit* / *Cancel* buttons freeze unrecoverably|

    Thursday, April 10, 2014 3:57 AM
  • I'm going to try replying from the thread list view to see if this happens for me, I almost always post from the individual threads.

    Alexis - did you just post from the bridge? If so, it looks like the web interface isn't picking up on that (no last reply info, but the title did get italicized properly):


    EDIT: Post went through just fine, no error.


    Don't retire TechNet! - (Don't give up yet - 12,830+ strong and growing)

    Thursday, April 10, 2014 4:11 AM
    Moderator
  • I think it could happen on any thread. Mostly it is posts with zero replies but not necessarily. Happens about one in three and you know it immediately since the spinner never shows when click the Submit.

     

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.

    Friday, April 11, 2014 12:35 AM
    Moderator
  • Yes, I replied via NNTP Bridge. I know this problem. Someone has placed feedback but no helpful response.


    Alexis Zhang

    http://mvp.support.microsoft.com/profile/jie
    http://blogs.itecn.net/blogs/alexis

    | Alexis - did you just post from the bridge? If so, it looks like the web interface isn't picking up on that (no last reply info, but the title did get italicized properly):

    Saturday, April 12, 2014 8:20 AM
  • When I use the Web interface, the more replies a thread has, the more likely to encounter an unexpected problem, such as the one you described.


    Alexis Zhang

    http://mvp.support.microsoft.com/profile/jie
    http://blogs.itecn.net/blogs/alexis

    |I think it could happen on any thread. Mostly it is posts with zero replies but not necessarily. Happens about one in three and you know it immediately since the spinner never shows when click the*Submit*.

    Saturday, April 12, 2014 8:24 AM
  • While the forums performance seems much better the last couple of days this issue remains. Three more tonight.

     

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.

    Tuesday, April 22, 2014 1:03 AM
    Moderator
  • Is this a Bridge bug?

    Thanks!


    Ed Price, Power BI & SQL Server Customer Program Manager (Blog, Small Basic, Wiki Ninjas, Wiki)

    Answer an interesting question? Create a wiki article about it!

    Saturday, May 3, 2014 12:21 AM
    Owner
  • I submitted this as a bug request.

    Thanks!


    Ed Price, Power BI & SQL Server Customer Program Manager (Blog, Small Basic, Wiki Ninjas, Wiki)

    Answer an interesting question? Create a wiki article about it!

    Saturday, May 3, 2014 12:22 AM
    Owner
  • Ed, no it isn't; it is from forums interface. Still happens about one in three replies for me.

     

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.


    Saturday, May 3, 2014 12:23 AM
    Moderator
  • Helpful, thanks!

    Ed Price, Power BI & SQL Server Customer Program Manager (Blog, Small Basic, Wiki Ninjas, Wiki)

    Answer an interesting question? Create a wiki article about it!

    Saturday, May 3, 2014 1:11 AM
    Owner
  • Replying from Threaded list view with IE11.

    Visual Studio Cloud Services
    http://msdn.microsoft.com

    Edit:  Spinning a while before posted.
    • Edited by Pan Zhang Saturday, May 3, 2014 2:39 AM update the status
    Saturday, May 3, 2014 2:36 AM
  • Pan for me the spinning never even starts. Appears dead locked so I end up replying in single thread view.

     

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.



    Saturday, May 3, 2014 3:01 AM
    Moderator
  • Using the Bridge is a best solution to get rid of this issue.
    The Bridge and news reader never freeze no matter how long a thread is.


    Alexis Zhang

    http://mvp.support.microsoft.com/profile/jie
    http://blogs.itecn.net/blogs/alexis

    | Is this a Bridge bug?
    |

    Sunday, May 4, 2014 3:25 AM
  • This one has nothing to do with thread length.

     

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.

    Sunday, May 4, 2014 3:49 AM
    Moderator
  • Bug #1559311 has been filed on this.

    Thanks!


    Ed Price, Power BI & SQL Server Customer Program Manager (Blog, Small Basic, Wiki Ninjas, Wiki)

    Answer an interesting question? Create a wiki article about it!

    Friday, May 9, 2014 11:16 PM
    Owner
  • Hi,
    This should be resolved by engineering, can any of you please confirm it?


    Visual Studio Cloud Services
    http://msdn.microsoft.com

    Tuesday, June 10, 2014 3:25 AM
  • Do you know when it was resolved? I have experienced it as recently as this last weekend.

     

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.

    Tuesday, June 10, 2014 3:33 AM
    Moderator
  • Yesterday.

    Visual Studio Cloud Services
    http://msdn.microsoft.com

    Wednesday, June 11, 2014 2:21 AM
  • Ok, let me check this over the next few days.

     

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.

    Wednesday, June 11, 2014 3:00 AM
    Moderator
  • Pan Zhang, It just happen again, on this thread if that helps.

    4ab172e1-6867-427d-acdb-720dca94cc20

    (it also just now happened here when trying to post this reply)

     

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.

    Friday, June 13, 2014 12:59 AM
    Moderator
  • I think this is either fixed or has at least gone away.

     

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.

    Wednesday, July 23, 2014 12:47 AM
    Moderator
  • This issue seems to be back again and happens quite frequently.

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.

    Friday, September 26, 2014 11:06 AM
    Moderator
  • In fact it happened just now on this reply.

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.

    Friday, September 26, 2014 11:07 AM
    Moderator
  • In fact it happened just now on this reply.

    Try getting a trace to see what is happening.  E.g. in IE use the Developer Tools, Network capture (in IE11, F12, Ctrl-4, F5).

    Right now overall network performance is terrible, so I don't know what will happen when I post this but I will try using my own suggestion with it anyway.



    Robert Aldwinckle
    ---

    Friday, September 26, 2014 2:15 PM