none
Visual Stuio 2010 Setup Deployment Package produced MSI file not installing properly on Windows 10 RRS feed

  • Question

  • We have a VS.NET 2010 web project. We created a setup and deployment package and produced the MSI file. The MSI installer installs all the files, Configures virtual directories and web application in IIS and all are fine until windows 7 and 8. But installer not working on windows 10. 

    Please guide us.

    Regards

    Kiran

    • Moved by Just KarlModerator Monday, March 14, 2016 9:23 PM Looking for the correct forum.
    Friday, March 11, 2016 1:03 PM

Answers

All replies

  • Hello,

    The 'Academic Initiatives - Technical Queries' forum is for posts Related to technical / coding / programming related issues as related to Microsoft's Academic Initiatives.

    As it's off-topic here, I am moving the question to the Where is the forum for... forum.

    Karl


    When you see answers and helpful posts, please click Vote As Helpful, Propose As Answer, and/or Mark As Answer.
    My Blog: Unlock PowerShell
    My Book: Windows PowerShell 2.0 Bible
    My E-mail: -join('6D73646E5F6B61726C406F75746C6F6F6B2E636F6D'-split'(?<=\G.{2})'|%{if($_){[char][int]"0x$_"}})

    Monday, March 14, 2016 9:19 PM
    Moderator
  • Hello,

    I'd ask in Microsoft's IIS Forums.

    As Microsoft's IIS forums are on a different platform, we cannot move the question for you.

    Karl


    When you see answers and helpful posts, please click Vote As Helpful, Propose As Answer, and/or Mark As Answer.
    My Blog: Unlock PowerShell
    My Book: Windows PowerShell 2.0 Bible
    My E-mail: -join('6D73646E5F6B61726C406F75746C6F6F6B2E636F6D'-split'(?<=\G.{2})'|%{if($_){[char][int]"0x$_"}})

    Monday, March 14, 2016 9:23 PM
    Moderator