locked
com not registering out of Visual Studio RRS feed

  • Question

  • I have a com object/.net dll that registers fine when building it inside Visual Studio 2013, but when I try to install it on another box or even on the Dev box I can't seem to get to register.

    I tried these commands to register it:

    SET "REGASM=C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\regasm.exe"


    %REGASM% lhcccomcomponent.dll /tlb

    and

    %REGASM% lhcccomcomponent.dll

    But when I call it from a htm file it does not load.

    When I build it insde VS 2013 I can call it from the htm file.

    • Moved by Jamles Hez Friday, April 24, 2015 1:58 AM
    Monday, April 13, 2015 10:03 PM

Answers

All replies

  • Hi,

    If your .NET DLL has COM interfaces do you not need to use the /codebase switch to register?

    Regards,

    Craig

    Monday, April 13, 2015 10:34 PM
  • Hi Peter,

    MSBuild forum is not the right place for your question. Maybe .Net Framework related forums are better. If you got further questions about this, please post in the correct forum.

    Thanks for your understanding.


    We are trying to better understand customer views on social support experience, so your participation in this interview project would be greatly appreciated if you have time. Thanks for helping make community forums a great place.
    Click HERE to participate the survey.

    Friday, April 24, 2015 1:57 AM
  • Might try them over here.

    https://social.msdn.microsoft.com/Forums/vstudio/en-US/home?forum=csharpgeneral%2Cvbgeneral%2Cnetfxbcl&filter=alltypes&sort=lastpostdesc

     

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.

    Friday, April 24, 2015 3:28 PM