locked
WHS2011 works at Atom 330 1.6 - is it possible? RRS feed

  • Question

  • Hello. 

    I'm trying to setup WHS2011 at my server, which is build at Atom 330 and NVidia iON (matherboard Zotac IONIX-F-E) and it worked with WHS (old version). But, when it begins to setup, then after first black-and-white screen, where "installation prepare" it turn only black screen and never more.  Is my hard enough for WHS2011 or not?

    Thanks. 

    Friday, April 15, 2011 7:54 AM

All replies

  • Hello. 

    I'm trying to setup WHS2011 at my server, which is build at Atom 330 and NVidia iON (matherboard Zotac IONIX-F-E) and it worked with WHS (old version). But, when it begins to setup, then after first black-and-white screen, where "installation prepare" it turn only black screen and never more.  Is my hard enough for WHS2011 or not?

    Thanks. 


    Have the same question.

    Have been running WHS with great joy on my Atom 330 and would like to go to WHS 2011.

    Please, any comments ?


    Tiago Lock
    Friday, April 22, 2011 8:32 PM
  • I've installed WHS 2011 on Atom 330 (intel board) without any isuues.
    Monday, April 25, 2011 10:48 PM
  • Me too !

    It's working fine with 2GB RAM.

    Web interface is great !


    Tiago Lock
    Monday, May 23, 2011 7:40 PM
  • I'm running WHS 2011 on my "old fasioned" 330 ION based board; the only issue I had during installation was 2GB of RAM, setup said it is not enough, so I put in 4GB. Basically it's working, but the dashboard takes about 3 minutes to come up (same running on a client or on the server), so I usually use RDP session to connect to the server
    Tuesday, July 12, 2011 6:17 AM