none
Message reported as SPAM RRS feed

  • Question

  • Trying to post a question on WCF & it keeps reporting SPAM -- not sure why ?!

    Pl. enable post functionality for my account.

    Wednesday, June 13, 2018 10:21 AM

Answers

All replies

  • Your account just needs to be verified. You can expedite verification by replying to this thread with your request.


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows Server] Datacenter Management

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees, and confers no rights.

    Wednesday, June 13, 2018 12:40 PM
    Moderator
  • Thank you -- I did that a few hours back -- still no luck .. 

    If the "Spam detection" is based on Microsoft AI, it can be confirmed that it is not working well.
    Wednesday, June 13, 2018 11:22 PM
  • Verification is a manual process. I just asked for an update. When you see something to the effect "All the accounts have been verified." from MSDN, Technet Service Delivery Team (MSFT) below your post then you'll know it happened.

     

     



    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows Server] Datacenter Management

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees, and confers no rights.

    Wednesday, June 13, 2018 11:29 PM
    Moderator
  • So they only do twice a week now so should happen sometime tomorrow.

     

     



    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows Server] Datacenter Management

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees, and confers no rights.

    Wednesday, June 13, 2018 11:47 PM
    Moderator