none
Avator is not being changed!!!!! RRS feed

  • Question

  • Hello, i have changed my avator, now i can see the new picture in my profile, but the old avator is stuck with my posts, anything i post, it shows the old avator, it is being like this for 3 days =(
    Alan-SY
    Monday, October 11, 2010 10:10 PM

Answers

  • Actualy, I see a red chinese character in these forums, it is very hard to see though, because dark red on black is hard to distinguish. Can you screenshot out what you are seeing and link it it using an <img src to where the file is (skydrive is what I usually use for this sort of thing).
    Community Forums Program Manager
    Friday, October 15, 2010 1:00 AM
    Answerer
  • yesss, thanx it is working now, i really wonder why it kept stuck with the old avator, it is ok now , thanx a lot Brent Serbus
    Alan-SY
    Friday, October 15, 2010 7:54 AM

All replies

  • I know from experience that it takes a while for the image to update (although three days do seem a lot).
     
     

    Stefan Blom, Microsoft Word MVP
    Tuesday, October 12, 2010 5:51 PM
  • this is the fourth day :(  ,   a lot of bugs actually
    Alan-SY
    Tuesday, October 12, 2010 6:01 PM
  • Have you tried dumping your cache and history? What are your browser settings for how often your browser 'asks for new content'? Can you include a url that has your old avatar? or a screen shot?
    Community Forums Program Manager
    Tuesday, October 12, 2010 10:36 PM
    Answerer
  • yes, i have cleared everything, and i used two browsers even, if you go to my profile, you will see a red chinese character as my avator, while in here, beside my name Alan-Sy, you see a black picture, i want that that character appear here
    Alan-SY
    Wednesday, October 13, 2010 8:31 AM
  • Actualy, I see a red chinese character in these forums, it is very hard to see though, because dark red on black is hard to distinguish. Can you screenshot out what you are seeing and link it it using an <img src to where the file is (skydrive is what I usually use for this sort of thing).
    Community Forums Program Manager
    Friday, October 15, 2010 1:00 AM
    Answerer
  • yesss, thanx it is working now, i really wonder why it kept stuck with the old avator, it is ok now , thanx a lot Brent Serbus
    Alan-SY
    Friday, October 15, 2010 7:54 AM