locked
Product key not working RRS feed

  • Question

  • I've been reading about the non validating product key code. Here is my report;

     

     

    Diagnostic Report (1.7.0066.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Genuine
    Validation Code: 0
    Online Validation Code: 0x0
    Cached Validation Code: 0x0
    Windows Product Key: *****-*****-JQMWD-2QJRJ-RJ34F
    Windows Product Key Hash: R8gPTEFMoOygFewoq/uOoWMpz68=
    Windows Product ID: 89578-OEM-7332157-00237
    Windows Product ID Type: 2
    Windows License Type: OEM SLP
    Windows OS version: 6.0.6000.2.00010300.0.0.003
    CSVLK Server: N/A
    CSVLK PID: N/A
    ID: {919871E0-076D-49AC-B7B6-B3DBC137F9A7}(3)
    Is Admin: Yes
    TestCab: 0x0
    WGA Version: N/A, hr = 0x80070002
    Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    Product Name: Windows Vista (TM) Home Premium
    Architecture: 0x00000000
    Build lab: 6000.vista_gdr.071009-1548
    TTS Error:
    Validation Diagnostic:
    Resolution Status: N/A

    Notifications Data-->
    Cached Result: N/A
    File Exists: No
    Version: N/A, hr = 0x80070002
    WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    OGA Data-->
    Office Status: 104 Unknown PID
    OGA Version: N/A, 0x80070002
    Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    Office Diagnostics: FCEE394C-2989-80070002_77F760FE-152-80070002_7E90FEE8-175-80070002_025D1FF3-282-80041010_025D1FF3-170-80041010_025D1FF3-171-1_025D1FF3-434-80040154_025D1FF3-178-80040154_025D1FF3-179-2_025D1FF3-185-80070002_025D1FF3-199-3_B4D0AA8B-818-80070057

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{919871E0-076D-49AC-B7B6-B3DBC137F9A7}</UGUID><Version>1.7.0066.0</Version><OS>6.0.6000.2.00010300.0.0.003</OS><Architecture>x32</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-RJ34F</PKey><PID>89578-OEM-7332157-00237</PID><PIDType>2</PIDType><SID>S-1-5-21-1858452836-573578192-3099488731</SID><SYSTEM><Manufacturer>TOSHIBA</Manufacturer><Model>Satellite A215</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Phoenix Technologies LTD</Manufacturer><Version>1.30   </Version><SMBIOSVersion major="2" minor="4"/><Date>20071107000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>CB303507018400FE</HWID><UserLCID>0409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Eastern Standard Time(GMT-05:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM><OEMID>TOSINV</OEMID><OEMTableID>TOSINV00</OEMTableID></OEM><BRT/></MachineData><Software><Office><Result>104</Result><Products><Product GUID="{91120000-002F-0000-0000-0000000FF1CE}"><LegitResult>104</LegitResult><Name>Microsoft Office Home and Student 2007</Name><Ver>12</Ver><PidType>0</PidType></Product></Products></Office></Software></GenuineResults> 

    Spsys.log Content: 0x80070002

     

    Sunday, February 10, 2008 1:01 PM

Answers

All replies

  • Hello 001moni,

     

      I am unsure of what your issue is. Your Diagnostic Report shows Vista as Genuine and I see no error codes.

     

    Vista that comes preinstalled on a computer, built by a large computer manufacturer, come with two (2) product keys:

     

    1) OEM SLP: This key come inside Vista when it comes from the Factory. This key is geared to work with the special instructions found only on that Manufacturer's motherboards. So when Vista was installed using the OEM SLP key  (at the factory) Vista looks at the motherboard and see the special instructions and Activates itself. (that's why you did need to Activate your computer after you brought it home). Since this key is for self activation, it can not be used to activate (thru Microsoft) either over the internet or by phone.

     

    2) COA SLP: This is the Product key that you see on the sticker on the side of your computer. It is diffrent than the OEM SLP key. It's a valid product key, but should only be used in limited situations. The key must be activated (thru Microsoft), but can only be Activated by Phone.

     

    Your Vista is currently using the OEM SLP key, so it should be self activated. Are you receiveing some kind of error asking you to Activate?  Please describe the issue in more detail.

     

    Thank you,

    Darin Smith

    WGA Forum Manager

     

    Tuesday, February 12, 2008 12:15 AM
  •  

    Thank you for helping me.

    I'll go to the start button, go up to microsoft office word 2007, click on it once, program comes up, then it will ask do I want to enter my product code key, I used the one on the back of the computer and it says it is incorrect. Normally I can click no a it will go into the program but now it has shut me out.

         

     

    Tuesday, February 12, 2008 12:45 AM
  • The product key affixed to your computer is for Windows Vista (the operating system) and not for Microsoft Office.  Please review the following:


    How to determine whether you have a trial edition of a 2007 Office suite or program installed:

    http://support.microsoft.com/kb/927920/en-us

     

    How to convert a trial version of a 2007 Office suite or program to a full retail perpetual license version:

    http://support.microsoft.com/kb/927756/en-us

     

    How to buy the 2007 Microsoft Office suites:

    http://office.microsoft.com/en-us/suites/FX101678741033.aspx?ofcresset=1

     

     

    Tuesday, February 12, 2008 2:47 AM
    Moderator
  • Thanks I ran a diagnostic on microsoft through the activitation assistant which is located through all programs menu and it gave me a new number to input. It is a trail version of course these were not part of the instructions in my new laptop. It works fine now for 60 days. Thank you for guiding me through to this point.
    Tuesday, February 12, 2008 11:56 PM