none
Can't edit or reply to messages RRS feed

  • Question

  • I've had long-standing problems signing in and posting to the forums with IE8 (XP sp3) from my home workstation.  For the last month, using Firefox has provided a workaround.

    This morning, Firefox is showing similar problems, a popup dialog box complaining about HTML when I try to post a new or edited reply.  Killing and restarting the browser seems to help, but not entirely.  I might want to try logging off or rebooting the system - but what is going on?

    Josh

     

    Saturday, January 29, 2011 8:58 PM

Answers

All replies

  • clearing cookies seems to have restored function!

     

    oops - it restores function for one post, then it's broken again!

     

    Josh

     

    Saturday, January 29, 2011 9:45 PM
  • testing ...

     

    well that worked, two messages posted without restarting FireFox ...

     

    but two edits of the same message gets the error - though two edits of the same message has been nonfunctional in the forums for a year or two now, just not with server side errors!

     

    Sunday, January 30, 2011 5:10 PM
  • still having many posting problems, so far clearing cookies gives me a short-term fix.

    but can I really be the only one seeing these problems?

    Josh

     

    Wednesday, February 2, 2011 2:01 AM
  • So edits may be requiring the 'reason' text to be completed. We have a bug we are fixing around the error message better explaining that.  We are also looking into the edit issues.
    Community Forums Program Manager
    Thursday, February 3, 2011 1:23 AM
    Answerer