locked
MCE 2005 Fails to validate with time error but date and time are correct RRS feed

  • Question

  • Greetings, i am gettin the following error when trying to validate to get updates- system activated correctly and was just built today with brand new MCE 2005

     

    Diagnostic Report (1.7.0012.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Clock sync error
    Detailed Status: N/A
    Windows Product Key: *****-*****-CYG6C-6JQ3F-JXPWM
    Windows Product Key Hash: ha9tBvOyqHdWH8vIiFDiyhOhLa4=
    Windows Product ID: 76487-OEM-2282491-05676
    Windows Product ID Type: 3
    Windows License Type: OEM System Builder
    Windows OS version: 5.1.2600.2.00010100.2.0.med
    ID: 3fe56e09-69a5-4887-9fdf-25d6a6d2cef8
    Is Admin: Yes
    AutoDial:
    Registry: 0x0
    WGA Version: Registered, 1.5.723.1
    Signed By: Microsoft
    Product Name: N/A
    Architecture: N/A
    Build lab: N/A
    TTS Error: N/A
    Validation Diagnostic: 63BB5E84-821-80004005_E2AD56EA-114-b010_E2AD56EA-115-0_BB5C1257-47-80004005_BB5C1257-52-80040207_78155E4D-218-80040207
    Resolution Status: N/A

    Notifications Data-->
    Cached Result: N/A
    File Exists: No
    Version: N/A
    WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    OGA Data-->
    Office Status: 109 N/A
    OGA Version: Failed to retrieve file version. - 0x80070002
    Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    Office Diagnostics: FCEE394C-3178-80070002_B4D0AA8B-469-80070002

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>3fe56e09-69a5-4887-9fdf-25d6a6d2cef8</UGUID><Version>1.7.0012.0</Version><OS>5.1.2600.2.00010100.2.0.med</OS><PKey>*****-*****-*****-*****-JXPWM</PKey><PID>76487-OEM-2282491-05676</PID><PIDType>3</PIDType><SID>S-1-5-21-606747145-746137067-725345543</SID><SYSTEM><Manufacturer>NVIDIA</Manufacturer><Model>AWRDACPI</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Award Software International, Inc.</Manufacturer><Version>F2</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="3"/><Date>20051019000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>AAC5300F0184407D</HWID><UserLCID>0409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Pacific Standard Time(GMT-08:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM/></MachineData>   <Software><Office><Result>109</Result><Products/></Office></Software></GenuineResults> 

    Please advise as I have trippled checked and it is the correct date even checked in the BIOS and it is set correctly.

     

    Thanks

    Saturday, February 10, 2007 1:27 AM

Answers