none
My Forum Threads stopped working (back on track almost 10 hours later) RRS feed

Answers

  • Hi Mike,

    We have tested from our side and now My Forum Threads section is getting updated fine. There may be delay in getting updated due to chache issue. Please check once again.

    Thank you for your co-operation.


    Tagore Bandlamudi Tier 2 Application Support Server and Tools Online Operations Team
    Tuesday, December 28, 2010 6:12 PM

All replies

  • Hi Mike,

     

    Thank you for reporting this issue. We are looking in to it and we will provide you the update on this.

    Thank you for your patience.


    Shrikant Maske, Tier 2 Application Support, Server and Tools Online Operations Team
    Tuesday, December 28, 2010 1:07 PM
  • Hi Mike,

    We have tested from our side and now My Forum Threads section is getting updated fine. There may be delay in getting updated due to chache issue. Please check once again.

    Thank you for your co-operation.


    Tagore Bandlamudi Tier 2 Application Support Server and Tools Online Operations Team
    Tuesday, December 28, 2010 6:12 PM
  • Thanks. You beat me to it. I came here to say that things started flowing a few minutes ago.

    I'll change the Title of the thread.

     

    Mike


    SP 2010 "FAQ" (mainly useful links): http://wssv4faq.mindsharp.com/default.aspx
    WSS3/MOSS FAQ (FAQ and Links) http://wssv3faq.mindsharp.com/default.aspx
    Both also have links to extensive book lists and to (free) on-line chapters
    Tuesday, December 28, 2010 6:19 PM