none
SharePoint Forum not update new question periodicaly RRS feed

Answers

  • We found some back end processes failing that have been resolved. So this should mostly be working again. Let us know if not.
    Community Forums Program Manager
    • Proposed as answer by Naomi NModerator Friday, February 18, 2011 10:11 PM
    • Marked as answer by Sandip Patil Saturday, February 19, 2011 7:33 AM
    Friday, February 18, 2011 9:53 PM
    Answerer

All replies

  • Hi Sandip,

    The last forum activity displayed in recent activity is posted 3 hours ago, If you remember please provide us the Title and time of the missing post.

    We will investigate this issue further.


    Shrikant Maske, Tier 2 Application Support, Server and Tools Online Operations Team
    Friday, February 18, 2011 12:44 PM
  • Thing is like this, When i logged in to MSDN Forum, on right hand side of the page, there is "My Forum Links" column. Under that there is one link "My Forums Threads", this page shows new added/updated posts which are in My Forums. This regularly updates new posts on the top. But from few hours this page not showing updated posts on the top, it stucked to one post which was updated "10 hours 7 minutes" back.

    w: http://www.worldofsharepoint.com | t: @sharesandip
    Friday, February 18, 2011 1:30 PM
  • We found some back end processes failing that have been resolved. So this should mostly be working again. Let us know if not.
    Community Forums Program Manager
    • Proposed as answer by Naomi NModerator Friday, February 18, 2011 10:11 PM
    • Marked as answer by Sandip Patil Saturday, February 19, 2011 7:33 AM
    Friday, February 18, 2011 9:53 PM
    Answerer
  • It's working fine now.
    w: http://www.worldofsharepoint.com | t: @sharesandip
    Saturday, February 19, 2011 7:33 AM