locked
wireless mouse and keyboard lag. running no programs. RRS feed

  • Question

  • hello. im having issues with my brand new Microsoft 2000 mouse and keyboard. iam running a brand new week old hp pavilion desktop computer with windows 8.1. i have tried updating drivers and ive tried unplugging and plugging the receiver back in and nothing seems to help. i have performed multiple scans of my computer with my anti virus and there is no infections detected. The computer had this problem right out of the box.    
    • Moved by Mike Kinsman Wednesday, January 8, 2014 7:05 PM off topic
    Monday, December 30, 2013 4:47 AM

Answers

All replies

  • Hi,

    Your best bet to get some help with this issue will be to post in the Windows forums here:

    http://answers.microsoft.com/en-us/windows

    This forum is meant for feedback on the TechNet website/subscriptions, not individual product support.

    Good luck.


    Don't retire TechNet! - (Don't give up yet - 12,420+ strong and growing)

    • Proposed as answer by Just Karl Friday, January 10, 2014 4:52 PM
    • Marked as answer by Just Karl Sunday, January 26, 2014 2:12 AM
    Tuesday, January 7, 2014 2:31 PM
  • Unfortunately your post is off topic here, in the TechNet Site Feedback forum, because it is not Feedback about the TechNet Website or Subscription.  This is a standard response I’ve written up in advance to help many people (thousands, really.) who post their question in this forum in error, but please don’t ignore it.  The links I share below I’ve collected to help you get right where you need to go with your issue.

    For technical issues with Microsoft products that you would run into as an end user of those products, one great source of info and help is http://answers.microsoft.com, which has sections for Windows, Hotmail, Office, IE, and other products. Office related forums are also here: http://office.microsoft.com/en-us/support/contact-us-FX103894077.aspx

    For Technical issues with Microsoft products that you might have as an IT professional (like technical installation issues, or other IT issues), you should head to the TechNet Discussion forums at http://social.technet.microsoft.com/forums/en-us, and search for your product name.

    For issues with products you might have as a Developer (like how to talk to APIs, what version of software do what, or other developer issues), you should head to the MSDN discussion forums at http://social.msdn.microsoft.com/forums/en-us, and search for your product or issue.

    If you’re asking a question particularly about one of the Microsoft Dynamics products, a great place to start is here: http://community.dynamics.com/

    If you really think your issue is related to the subscription or the TechNet Website, and I screwed up, I apologize!  Please repost your question to the discussion forum and include much more detail about your problem, that could include screenshots of the issue (do not include subscription information or product keys in your screenshots!), and/or links to the problem you’re seeing. 

    If you really had no idea where to post this question but you still posted it here, you still shouldn’t have because we have a forum just for you!  It’s called the Where is the forum for…? forum and it’s here: http://social.msdn.microsoft.com/forums/en-us/whatforum/

    Moving to off topic. 

    Thanks, Mike

    MSDN and TechNet Subscriptions Support <br/> Read the Subscriptions <a href="http://blogs.msdn.com/msdnsubscriptions">Blog! </a>

    Wednesday, January 8, 2014 7:05 PM