locked
WHS V2 Vail is slower than V1 RRS feed

  • Question

  • Using launchpad, Vail seems to open much slower to the Dashboard.  Once I am within the Dashboard, clicking on Settings also seems to be slower, too.  I never had this problem with V1.  Is this because it is a beta?  Remote access through a browser still seems to be quick.  The only other problem is the false notification that everyone already knows about.  I like Vail very much, but hope it gets some pep added to it before the RTM.  Thanks Vail Team.
    • Edited by palavering Friday, May 14, 2010 12:24 AM
    Thursday, May 13, 2010 7:27 PM

Answers

  • Dashboard performance code is coming in the next milestone if I recall correctly.
     
    Sean
     
    This post is "AS IS" and confers no rights.
    "palavering" wrote in message news:432a6885-87aa-45e2-86d6-30f21aa35844...
    No, I have no network issues. I stream HD video and surround sound to several PCs simultaneously. I use wired connections, only one wireless. I am using ATI Radeon 5670 video cards in all clients. All CPUs are Core i7 870, running at 3.36 GHz. To answer another question, it is seconds slower, not enough for me to be unhappy or reject V2.
    • Marked as answer by palavering Monday, May 17, 2010 1:45 PM
    Friday, May 14, 2010 11:02 PM
    Moderator

All replies

  • Are we talking slower as in a second? Multiple seconds? More?
    Thursday, May 13, 2010 8:22 PM
  • My experience has been that Vail is approximately as fast as V1, or perhaps a little faster. Could it be that you have some network or other issue that's causing problems?
    I'm not on the WHS team, I just post a lot. :)
    Thursday, May 13, 2010 8:36 PM
    Moderator
  • No, I have no network issues. I stream HD video and surround sound to several PCs simultaneously. I use wired connections, only one wireless. I am using ATI Radeon 5670 video cards in all clients. All CPUs are Core i7 870, running at 3.36 GHz. To answer another question, it is seconds slower, not enough for me to be unhappy or reject V2.
    Thursday, May 13, 2010 8:52 PM
  • Dashboard performance code is coming in the next milestone if I recall correctly.
     
    Sean
     
    This post is "AS IS" and confers no rights.
    "palavering" wrote in message news:432a6885-87aa-45e2-86d6-30f21aa35844...
    No, I have no network issues. I stream HD video and surround sound to several PCs simultaneously. I use wired connections, only one wireless. I am using ATI Radeon 5670 video cards in all clients. All CPUs are Core i7 870, running at 3.36 GHz. To answer another question, it is seconds slower, not enough for me to be unhappy or reject V2.
    • Marked as answer by palavering Monday, May 17, 2010 1:45 PM
    Friday, May 14, 2010 11:02 PM
    Moderator