none
Answered Question not Reflected in Forum View

    Question

  • This is a minor issue, but I don't recall seeing this before, so I decided to report it. This thread in the Windows PowerShell forum shows up as unanswered:

    But, when you open the thread, it is answered. I waited a day to see if things changed, but the issue persists:

    The number of replies in the Forums listing is correct (5), and the answer is the third reply (marked 19 hours ago at this time).


    Richard Mueller - MVP Directory Services

    Wednesday, December 2, 2015 3:42 PM
    Moderator

Answers

  • This is a bit odd for sure.

    I added a test post and refreshed the thread list to see if the thread showed as answered, which it did not. I then deleted my test post and refreshed the thread list again. Now it shows as answered.

    Not sure what happened with that.


    Wednesday, December 2, 2015 5:38 PM
    Moderator

All replies

  • I have also seen that condition a few times.

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.

    Wednesday, December 2, 2015 3:44 PM
    Moderator
  • This is a bit odd for sure.

    I added a test post and refreshed the thread list to see if the thread showed as answered, which it did not. I then deleted my test post and refreshed the thread list again. Now it shows as answered.

    Not sure what happened with that.


    Wednesday, December 2, 2015 5:38 PM
    Moderator
  • Now that is really strange. But it worked.

    Richard Mueller - MVP Directory Services

    Wednesday, December 2, 2015 7:36 PM
    Moderator