none
WHS 2011 Dashboard won't start RRS feed

  • Question

  • Is the same if i try on a client or on the server. The startscreen comes up and the nothing.... I can't find anything that helps me. Some info i have just changede the battery in the server. 
    Sunday, June 30, 2019 2:23 PM

All replies

  • Hi,

    If possible, try to re-install .Net Framework 4 and check the result. You can manually un-install it or using the cleanup tool as below, then, using system built-in Windows Update to check/install .net framework.

     .NET Framework Cleanup Tool User’s Guide:
    https://blogs.msdn.microsoft.com/astebner/2008/08/28/net-framework-cleanup-tool-users-guide/

    Best Regards,
    Eve Wang

    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Monday, July 1, 2019 8:46 AM
    Moderator
  • Hi,

    How things are going there on this issue?

    Please let me know if you would like further assistance.

    Best Regards,
    Eve Wang  

    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Friday, July 5, 2019 7:30 AM
    Moderator
  • Hi,

    Is there any update?

    Please remember to click “Mark as answer” if any of above reply is helpful. It would make this reply to the top and easier to be found for other people who has the similar problem.

    Best Regards,
    Eve Wang

    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Wednesday, July 10, 2019 1:51 AM
    Moderator