locked
Regarding to .exe file in CRM realwin application RRS feed

  • Question

  • hi,
    When I am running to the plugin regietration tool.exe at that time the error comes to me "Pluginregistration tool has stopped working".

    Please Give me advise as early as possibole .

    Thanks & Regards,
    Rafat

    Monday, July 18, 2011 7:04 AM

All replies

  • Hi,

    It seems that the plugin registration applicaiton is corrupted, you should get a new copy of the applicaiton and for CRM 4.0 (http://archive.msdn.microsoft.com/crmplugin) make sure that you have .Net Framework 3 is installed and for CRM 2011 (you can find the plugin applicaiton in CRM 2011 SDK\sdk\tools\pluginregistration and also may reffer: http://blogs.msdn.com/b/crm/archive/2011/06/13/using-the-plug-in-registration-tool-for-microsoft-dynamics-crm-2011.aspx) make sure that .Net Framework 4.0 is installed.


    Jehanzeb Javeed

    http://worldofdynamics.blogspot.com
    Linked-In Profile |CodePlex Profile

    If you find this post helpful then please "Vote as Helpful" and "Mark As Answer".
    Monday, July 18, 2011 6:09 PM
  • Hi,

    I have already installed .net framework 4.0 in my system. and my plugin registration in CRM 2011SDK.

    then what can I do?

    Regards

    Rafat

    Tuesday, July 19, 2011 4:26 AM
  • Hi,

    Are you still facing the same error? try running the plugin registraiton tool files from the server or any other machine.


    Jehanzeb Javeed

    http://worldofdynamics.blogspot.com
    Linked-In Profile |CodePlex Profile

    If you find this post helpful then please "Vote as Helpful" and "Mark As Answer".
    Tuesday, July 19, 2011 7:31 AM
  • hi,

    plugin registration tool files run from the other system, I already done it. but it is not from my system so I want to run this from my systhen what can I do?

    Regards,

    Rafat

     

    Tuesday, July 19, 2011 9:18 AM
  • Hi,

    CRM 2011 Pugin Registraiton Tool is a simple .Net application that only requires the .Net Framework 4.0 to be installed on the system. You should try checking the event viewer for error details. It may be not running because of some missing windows file or problem in thw windows files. Try system restart and if Visual Stuido is installed in your machine then try running the project directly in debug mode via VS.


    Jehanzeb Javeed

    http://worldofdynamics.blogspot.com
    Linked-In Profile |CodePlex Profile

    If you find this post helpful then please "Vote as Helpful" and "Mark As Answer".
    • Proposed as answer by Jim Glass Jr Tuesday, July 19, 2011 3:40 PM
    Tuesday, July 19, 2011 9:26 AM
  • Hi Jehanzeb ,

    Thanks for your reply.I think some windows file missing in my system but  cant understand that which file is missing.Then what hsould I do?

    Thankx in advice.

    Waiting for your reply.!!!!!!!!!!

    Regards,

    Rafat

    Friday, July 22, 2011 11:33 AM