none
Who is the forum moderator for this site? I'm having problems uploading images and I need to get this fixed.

    Question

  • I try to upload load images to this site but I keep getting bugs/errors.

    Example, sometimes I can load one but the forum disclaimer says I can add up to 9 images.

    [placeholder for screenshot]

    When I try to add a second one, I get the same url for as the first and it will not allow me to move forward.

    This is the url it keeps using, https://social.technet.microsoft.com/Forums/getfile/-1



    • Edited by ResidentX10 Tuesday, July 28, 2015 11:26 AM
    Tuesday, July 28, 2015 11:23 AM

Answers

  • Hi,

    Each forum here has it's own set of moderators. For your issue I'd suggest reaching out to the forums team directly by sending an email to fissues (at) microsoft [dot] com. That's usually the quickest way to reach them.


    • Marked as answer by ResidentX10 Tuesday, July 28, 2015 2:05 PM
    Tuesday, July 28, 2015 11:41 AM
    Moderator

All replies

  • Hi,

    Each forum here has it's own set of moderators. For your issue I'd suggest reaching out to the forums team directly by sending an email to fissues (at) microsoft [dot] com. That's usually the quickest way to reach them.


    • Marked as answer by ResidentX10 Tuesday, July 28, 2015 2:05 PM
    Tuesday, July 28, 2015 11:41 AM
    Moderator
  • Thanks Mike, you can remove the address if you want because I have it now.
    Tuesday, July 28, 2015 2:05 PM
  • Cheers, you're welcome. The address is obfuscated enough to stop random scraping, so it can stay for any future folks who find this thread.

    Tuesday, July 28, 2015 2:17 PM
    Moderator