locked
SYSTEM MAY BE AT RISK? VALIDATION FAILURE? RRS feed

  • Question

  • HELLO...I LOOKED THROUGH ALL THE OTHER POSTS AND RAN THE MICROSOFT GENUINE ADVANTAGE DIAGNOSTIC TOOL...HERE ARE MY RESULTS....(I KNOW THAT MY SOFTWARE IS NOT COUNTERFEIT BECAUSE I PURCHASED IT LEGALLY, AND I HAVENT RECIEVED ANY NOTIFICATIONS ABOUT THE VALIDATION PRIOR TO THIS..)

     

    Diagnostic Report (1.5.0545.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: PID is invalid
    Windows Product Key: *****-*****-C4293-CQWF8-3FJ6H
    Windows Product Key Hash: DohQzX8DJnWbxJn8Q5e8AFqaSSE=
    Windows Product ID: 76475-018-6390262-21906
    Windows Product ID Type: 0
    Windows License Type: Unknown
    Windows OS version: 5.1.2600.2.00010300.2.0.hom
    ID: 7ab835eb-61f5-4846-92e5-7c593344b526
    Is Admin: Yes
    AutoDial: No
    Registry: 0x0
    WGA Version: Registered, 1.5.540.0
    Signed By: Microsoft
    Validation Diagnostic: 025D1FF3-61-80004005
    Resolution Status: N/A

    System Scan Data-->
    Scan: Complete
    Cryptography: Complete

    Notifications Data-->
    Cached Result: 5
    File Exists: Yes
    Version: 1.5.540.0
    WgaTray.exe Signed By: Microsoft
    WgaLogon.dll Signed By: Microsoft

    OGA Data-->
    Office Status: 109
    Office Diagnostics: B4D0AA8B-467-80070002

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>7ab835eb-61f5-4846-92e5-7c593344b526</UGUID><Version>1.5.0545.0</Version><OS>5.1.2600.2.00010300.2.0.hom</OS><PKey>*****-*****-*****-*****-3FJ6H</PKey><PID>76475-018-6390262-21906</PID><PIDType>0</PIDType><SID>S-1-5-21-861567501-1563985344-1957994488</SID><SYSTEM><Manufacturer>Compaq</Manufacturer><Model>Presario 5102US 470014-747     </Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Compaq</Manufacturer><Version>786K3</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="3"/><Date>20010503000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>D9183D0F01842039</HWID><UserLCID>0409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Pacific Standard Time(GMT-08:00)</TimeZone></MachineData>   <Software><Office><Result>109</Result><Products/></Office></Software></GenuineResults> 

     

    WHAT DO I DO???

    THANKS- T

    Friday, September 1, 2006 10:39 PM

Answers

  •  

    Please go to www.microsoft.com/genuine and click Validate Windows - that should resync the WGA Validation files.

    Afterwards, please click Start, then Run, then type in "WGAtray.exe /b" and click OK, then restart your computer. 

    Friday, September 1, 2006 10:53 PM
    Moderator